Testowałem jakiś czas temu tą karte na USB - Creative Sound Blaster Play!. Wg mnie bardzo dobra karta - zero szumów pochodzących z bebechów kompa i przyzwoita jakość. Wadą jest to że to tylko stereo no i czasami jest niewygodna (wystający kikut z lapcia). Polecam !
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Karta dzwiekowa do laptopa
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaa nie przeszkadza wam w tym malym creativie brak "line in"?
Skomentuj
-
Ploter nie byl bym taki pewien
sprawdzalem na kilku lapkach i nie znalazlem takiej opcji
mam zamiar kupic lapka i jak nie bedzie line in lub przelaczanie to kupie slabszy model i zaopatrze sie w lepsza karte muzyczna.
Sa zewnetrze creativy na usb po ok 175zl na allegro.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPloter nie byl bym taki pewien
sprawdzalem na kilku lapkach i nie znalazlem takiej opcji
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postau mnie wejscie mikrofonowe dziala jako line-in, ale nadal w opcjach jest to wejscie mikrofonowe
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postau mnie wejscie mikrofonowe dziala jako line-in, ale nadal w opcjach jest to wejscie mikrofonowe
Jak widać Mikrofonowe i line ine to jedno wejście nawet optyk jest w tym samym gnieździe :)
Nie mówmy o kartach pełnych typu PCI lub PCI-E gdzie slot jest na tyle duży by pozwolić sobie na dwa osobne wejścia typu LineIn oraz MIC
Ewentualnie dozbierać i kupić XiFi na Express Card..
A tak to wygląda w sterownikach....Załączone pliki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postadolphin123 a co stoi ci na przeszkodzie?
u mnie bylo to samo, z toshiba rowniez
Skomentuj
-
witam. ma ktoś może ta kartę: KARTA DŹWIĘKOWA X-FI SURROUND 5.1 USB http://www.vobis.pl/oferta/komputery...d_5_1_pro.aspx mam zamiar kupić kartę do 200 zł do lapka i szukam czegoś dobrego w tej cenie, a nie miałem styczności z zewnętrznymi kartami, a teraz potrzebuje do lapka.
Skomentuj
Skomentuj