Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prosba o glos

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
    No i pisalem, zeby nie pokazywac szarej plastikowej kielbasy z bebechami dojczlanda.
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-dis...C15381228.html Z czym do ludzi paaaniee
    Gdzieś czytałem że w niej koła odpadają ale EOT

Skomentuj

ode mnie masz 3

Skomentuj

Nie na temat...
        Dzizyzz... litosci. Chce zobaczyc choc jedna ladna skode, ktora nie wyglada jak stara, niemiecka kielbasa!
        Nowy superb, do 90000 ciężko o coś lepszego. Sam mam fabię II i jeżdżę nią ponad 2 lata, do 40tys nic ładniejszego nie kupisz

Skomentuj

Alfy to fajne pojazdy z wyglądu... wykonanie tychże maszyn jest kooooloooosalnie niedokładne... wszędzie coś się rusza aż obrusza... potworny hałas w kabinie... nie wspominając o zerowej liczbie schowków czy uchwytów na napoje... Mój znajomy zakupił crosswagona czy jak to się tam pisze no i jedyne co można docenić ze strony technicznej to układ kierowniczy i napęd na 4 koła :) Stąd byłbym w stanie się bardziej zastanowić nad skodą a nie alfą...
          Ale głosik mogę oddać w tym szczytnym celu 15 kafli :)

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
            Nie na temat...

Nowy superb, do 90000 ciężko o coś lepszego. Sam mam fabię II i jeżdżę nią ponad 2 lata, do 40tys nic ładniejszego nie kupisz
            EOT
            nie kupisz wez fabia nawet nie wyglada nie wiesz o czym mowisz nawet
            http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-navi...C14269847.html

nie prownuj nawet designu do skody.

do 90 tys masz 159 w najuboższej wersji po promocjach weic wciaga tego superba pod wzgledem technologicznym i designerskim

chyba nie bez powodu co 3 miesiace grupa VW przyjezdza do Wloch w celu wykupienia alfy?

Skomentuj

Ja mówiłem o nowym samochodzie... Poza tym piszę o nowej wersji

159 mi się osobiście nie podoba
              Załączone pliki

Skomentuj

... mogliby w końcu kupić Alfe ... zdecydowanie pomogłoby to podnieść jakość ich wykonania :)

Skomentuj

Ta nowa fabia to jakis zart w sensie wygladu, poprzednia byla jako tako, a ta nowa to jakas pokraczna i bez polotu. Do wygladu alf to nawet nie ma co porownywac. To juz francuzi wyprzedzili pepikow i ich skodziny pod wzgledem dezajnu i rozwiazan technicznych. Co do awaryjnosci alf to roznie z tym bywa, vw wcale nie takie lepsze, z roku na rok psuja sie coraz bardziej, nawet sami niemcy kreca juz nosem na auta dla ludu. Dosc czesto jezdze do niemiec ( siora mi za niemca wyszla ) i troche sie naslucham opinii o cudownych VW psujacych sie na potege. Chyba tylko BMW zostalo na tym rynku bez skazy produkujac nadal wysokiej jakosci auta.

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                    Ja mówiłem o nowym samochodzie... Poza tym piszę o nowej wersji

159 mi się osobiście nie podoba

Załączone miniaturki Załączone miniaturki Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: skoda_fabia_style_12_3.jpg Wyświetleń: 3 Rozmiar: 100.4 KB ID: 2974
                    Miałem pół roku to autko jako służbowe i jest naprawdę fajne, fajnie się prowadzi, z zewnątrz też fajnie wygląda ale wielkim minusem jest wnętrze - full plastik fantastik, w starszej wersji było ładniejsze(też miałem kilka miesięcy jako służbowe)

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                      Miałem pół roku to autko jako służbowe i jest naprawdę fajne, fajnie się prowadzi, z zewnątrz też fajnie wygląda ale wielkim minusem jest wnętrze - full plastik fantastik, w starszej wersji było ładniejsze(też miałem kilka miesięcy jako służbowe)
                      Nie oszukujmy się, auto z niskiego segmentu cenowego. Pogromca mitow, jakoś dużo ludzi kupuje fabie i nie narzeka. Co więcej, teraz na ulicach widzę więcej nowych superbów niż alf, co chyba o czymś świadczy :P

Skomentuj

Chyba tylko BMW zostalo na tym rynku bez skazy produkujac nadal wysokiej jakosci auta.

i audi bo juz nawet moj nissanik do francuza zszedl...:p
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

glos oddany :)

Skomentuj

Ja nie mam wplywu na to co ludzie kupuja, nie mowie ze skoda jest zla, tylko ja bym jej nie kupil bo to totalnie nudny bezpciowy samochod. Wg mnie konkurencja jest ciekawsza, a to ze polacy kupuja skody to swiadczy tylko o tym, ze nie stac ich na lepsze auta. Z reszta skoda juz coraz bardziej przestaje byc taka tania jak kiedys.

Jeszcze slowko co do fabii. Wyjezdzilem sie bardzo duzo poprzednim modelem z silnikiem tdi 1.9. Sam silnik sprawuje sie do tej pory dobrze nic sie nie dzieje. Samochod ciasny, niewygodny, halasliwy silnik. Wlasciwie auto 4 osobowe, z tylu miejsca raczej dla karzelkow niz roslych ludzi. Jednyn slowem nuda z volkswagena.

Skomentuj

to widac zalezy od regionu bo u mnie sporo alf. O jakosci kto nie mial alfy niech nic nie mowi bo bez senu poczytajcie pisma i programy motoryzacyjne. ja koncze jalowa rozmowe

Skomentuj

wszystkie auta mają swoje wady i zalety każde jest dobre póki nie zacznie się psuć
                                o Alfach to jest nawet dowcip stary jak świat :P

Wiecie czemu kierowcy Alf nie pozdrawiają się na drodze jak się mijają??
                                bo już się rano w warsztacie widzieli :w00t:

Skomentuj

a VW? bo rano sie widzieli na szrocie ;]

i uwierz kazdy kierowca alfy sie wita na drodze. tylko w tej marce sie z tym spotkalem, piekne uczucie jak po trasie dostaniesz 3-4 podrowienia

Skomentuj

Czaruję...
                                  X