Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Elektroda pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez trójkąt Zobacz posta
    Też nie wiedziałem że to mod poprawiał Twoje zdjęcia. Ale takie poprawienie oznacza że konstrukcja jest warta zamieszczenia na elce.
    jeśli uważał, że była warta uwagi (a była a Marian wie co robi) to mógł w najgorszym wypadku usunąć temat i poprosić o poprawienie/zamieszczenie poprawnego
    nie ma do czynienia z neo dzieckiem i spamoholikiem tylko z poważnym gościem i poważną konstrukcją godną naśladowania

Ja myślę, że moderator elki po prostu powinien zacząć myśleć i odróżnić głupie gadanie i nabijanie postów od prawdziwych informacji i godnych naśladowania konstrukcji. Nawet jeśli nie zawierają polskich znaków.

---------- Post dodany o 22:50 ---------- Poprzedni post o 22:49 ----------

tak się przejąłem, że zacząłem sam ich używać >:(
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Problem w tym że siedzę.. siedzę przy komputerach od zawsze od comodore 64, obecnie od 14 lat po 8 albo i więcej godzin dziennie. Składałem komputery, byłem już administratorem sieci, serwerów i innych badziewi związanych z komputerami, teraz kierownicze niewielkim działem IT w pewnej firmie i nadal spędzam przed klawiaturą po 8h. I jakoś pisanie po Polsku nie sprawia mi kłopotów
      w takim razie to ja jakis dziwny jestem bo jakos nie nauczylem sie pisac szybko z polskimi znakami...
      a tak nawiasem mowiac to mam juz dosyc tych kompow :/

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        A co do założenia nowego konta... ciekawe jak to zrobić skoro mam tylko jedne IP.

Wystarczy, że zmieniłbyś w przeglądarce ustawienia serwera proxy :) .
        Albo wchodził na stronę przez jakąś bramkę i wystarczy.
        Dla chcącego nic trudnego :) .
        W ten sposób można omijać bany , czy limity oglądania filmów online itd.

Skomentuj

Właśnie prowadzę prywatną zabawną potyczkę z użytkownikami elki jadącymi po moim szybki projekcie przeróbki CD :)
          Swoją drogą świetny materiał dla socjologa :) ale to oznacza że nie tylko cukrzenie przechodzi na elce bo niektórzy jada po mnie jak po burym psie :)
          Jeśli ktoś ma chęć na odrobinę zabawnych (dla mnie) potyczek słownych to zapraszam TU!

Skomentuj

Właśnie prowadzę prywatną zabawną potyczkę z użytkownikami elki jadącymi po moim szybki projekcie przeróbki CD Swoją drogą świetny materiał dla socjologa ale to oznacza że nie tylko cukrzenie przechodzi na elce bo niektórzy jada po mnie jak po burym psie Jeśli ktoś ma chęć na odrobinę zabawnych (dla mnie) potyczek słownych to zapraszam TU!
            no to się wątek trochę rozkręcił...
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zapraszam TU!
              Szkoda że Ja nie mogę tego poczytać :angry:

Skomentuj

trójkąt, no stwierdzam, że jednak coś musiało się tam pozmieniać bo czegoś takiego po "elce" to się nie spodziewałem
                Z drugiej strony sam widzisz jaka "merytoryka" i styl wypowiedzi Twoich rozmówców.

Skomentuj

Mógłby mi ktoś screenem zarzucić na PW co tam się dzieje w moim temacie?

Skomentuj

Wyczyśc najpierw ciasteczka i zapamietane hasla z rpzegladarki, wtedy sobie poczyatsz bez logowania.
                    Po drugie tylko proxy http://proxy.net.pl/ albo Tor
                    Ogolnie elektroda do szambo pod plaszczykiem perfumeri (regulaminowej).
                    Zupelnym przeciwienstwem jestAudiostereo.
                    Jedyne przyzwoite forum to trioda.

Skomentuj

Marian zawsze wiedziałem że na elce cię lubią ale nie myślałem że kochają;p Tak czy siak modowie tam to istne głąby, kilka razy się zdarzyło że napisałem posta z 100% odp na dany temat w którym nikt nie odpisywał lub pisali ludzie pożal się boże ale ,a i tak mój post poszedł do kosza bo albo zła składnia albo jeden błąd ort się trafił....

Skomentuj

Jak nic innego nie potrafią to się błędów ortograficznych czepiają. Każdemu się zdarzy walnąć byka , nawet prezydentowi :)

Skomentuj

Nie na temat...
                          Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                          Każdemu się zdarzy walnąć byka , nawet prezydentowi
                          No tak, acz z bulem to jednak trzeba przyznać Ci rację

Skomentuj

Ale jesteśmy pełni nadzieji że będzie lepiej, an elektrodzie tez...

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                              Nie na temat...

No tak, acz z bulem to jednak trzeba przyznać Ci rację
                              Z tym bulem to ostrożnie, mój kolega nazywa się Bul, Grzegorz Bul

Pozdrawiam,
                              Jacek Zieliński

Skomentuj

Nie na temat...
                                rozumiem, ze Prezydent dostal bana od moderatoro na wpisy w ksiedze...?
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66 Zobacz posta
                                  Marian zawsze wiedziałem że na elce cię lubią ale nie myślałem że kochają;p Tak czy siak modowie tam to istne głąby, kilka razy się zdarzyło że napisałem posta z 100% odp na dany temat w którym nikt nie odpisywał lub pisali ludzie pożal się boże ale ,a i tak mój post poszedł do kosza bo albo zła składnia albo jeden błąd ort się trafił....
                                  Kolego, podaj link do swojego profilu na elektrodzie. Zobaczmy jakież to Twoje merytoryczne wypowiedzi wylądowały w "koszu".
                                  Mam tylko cichą nadzieję, że Marian i inni koledzy, mają odmienne zdanie o niektórych moderatorach "elektrody".

Skomentuj

Czaruję...
                                  X