Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skąd brać nową TECHNIAWKE ? :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zależy co rozumiesz pod pojęciem techniawa....nawalanka czy jak babka drze morge do mikrofony coś typou...My destination czy dj in the club :?.

Osobiście jestem zwolennikiem TERROR Techno czyli coś pokroju DJ AMOK - Weichspler,Reflex czy Frank Kvitta - Face slepper i takie tam pierdoły.....

Jak ktoś ma konkretne linki do takiej muzy to prosze o podanie bo na p2p już nic niema

Skomentuj

z tego co czytałem to techno składa sięz ponad 100 różnych odmian muzyki, ja sam ich neirozróżniam bo kiedyś mówiłem że lubietrance a okazało sie że to house potem ze minimal itp itd ... jak lubisz tą muze to mów prosto z mostu ze lubisz TECHNo i tyle ... to taka piekna nazwa hee.. a jak z kimś chcesz sie dogadać to wal konkretnymi przykładami to wtedy bedzie jasniej a nie wymieniac poryte nazwy którei tak nic nieznacza ....

ps. tak wogóle to neima co zaczynać dyskusji na ten tema bo byłą niejedna i sie nieskonczyłą pomyslnie he :) wiec jak ktoś pyta o muze to neich podaje przykładowe utwory :)
      pozdro

Skomentuj

no to ALTONKU widze ze siedzimy w tym samym klimacie prawdziwego techna czyli jak wyzej napisalem minimal, schranz :) ja zasysam kawaleczki z www.hardsignal.com(trzeba sie zarejestrowac), dalej http://schranz.basskilla.org/, potem to juz same linki do kawalkow no i sls :] jesli chcesz jakas muze to pisz, taki pierwszy link na zachete :

http://www.addicted2rave.com/NUOVI%2...09.10.2003.mp3

Skomentuj

dobra techniawka... to jakiś oksymoron :P

Skomentuj

w znaczeniu slowa "oksymoron" mam rozumiec -

"epitet sprzeczny; wyrażenie, w którym zestawienie przeciwstawnych znaczeniowo składników (epitetu i wyrazu określanego) prowadzi do metaforycznego przekształcenia ich znaczeń, daje efekt paradoksu, np. „... czarna błyskawica...” "

kazdy slucha co lubi :)

Skomentuj

dorba techniawka ... hm zgadzam sie że czegoś taiego nema ... to tak jakby powiedziec kolorowy kolor :) , TEchno to już samo mówi za siebie poprostu DOBRA MUZA

Skomentuj

A dlaczego Techno??

"Dobry Hous nie jest zły"

Skomentuj

MoJojojo, tak. Bardzo dobrze zrozumiałeś. Szkoda tylko, że musiałeś tego szukać w słowniku :P

Budzik, Ty chyba jednak nie... oksymoron to zestawienie paradoksalne, a więc np. bezbarwny kolor czy coś takiego :P

Skomentuj

Zygmunt, nie kazdy w swej madrosci posiada wszystkie slowa/wyrazenia swiata, akurat wyszlo na to ze nie mialem pojecia co to znaczy i bardzo dobrze ze szukalem w slowniku a nie wymyslilem sobie sam znaczenia, pozdro

Skomentuj

Jesli chcecie sie bawić w takie rzeczy to nie krzyczcie tego na forum,łatwo można dojść kto jest takim kolekcjonerem i podesłać mu kontrole.A to słono kosztuje.
                      PZDR

P.S.
                      Kumpla mi ostatnio skasowali,paranoja normalnie,czeka na sprawe.Przepadek sprzętu i takie różne.Nie polecam.

Skomentuj

umberto, zalezy za co bo za pieprzona komercje moga mnie zwinac, ale ja na dysku nie wiem czy mam chodz jeden komercyjny kawalek, a jesli nawet bym mial to niewiele maga mi zrobic

Skomentuj

MoJojojo, a co masz ciekawego na tym dysku z nie-komercji?

Skomentuj

Jak nie majš nakazu to mozemy im gest Kozakiewicza pokazać a do tego czasu format heheee.

Skomentuj

Overclocker, oni nie wchodzą z ulicy.Wystarczy pewne info,wydruk od providera i wpadaja z nakazem.Mój koleś też cwaniakował że to czy tamto.A poza tym po formacie też można odzyskać dane.Nie są oni tacy głupi jakby sie zdawało,oj nie.Radze bardzo uważać i za bardzo sie nie chwalić.Dodam tylko że u nas na komendzie nie wiedzieli tydzień po o całej akcji.Później to nawet w gazetach też o tym było.
                              PZDR

Skomentuj

Ale ja mieszkam w : "Odludzie" - prawie koniec œwiata U nas to jest epoka kamienia łupanego I raczej nikt się nie bawi w takie rzeczy ...

Skomentuj

UKA, a co nie komercyjnego by cie interesowalo?? ja mam samo techno, mario renieri, arkus p, dj firefox, cimbat skill, pinio, mhonolog, frank kvitta i wielel wiele innych :)

umberto, istnieje tez taki cos jak "format gruntowy" i chodzby im kosmici pomogli to nie odzyskaja po takim formacie nic :) lub inne wyjscie troszke mocniejsze uderzenie z np. mloteczka, zwarcie nuzek itp. kepiej byc 200zl w plecy jak rachuneczek okazany przez panow na komisariacie :)

Skomentuj

Mam koncert DJ Tiesto.
                                    Normalnie nie słucham takiej muzy, trafiła do mnie przypadkiem.
                                    Ale chyba sobie obejrzę z racji fajnego dzwięku :)
                                    3xCD z dzwiekiem DD 5.1
                                    mógłbym sie podzielić :-)

[ Dodano: 2004-12-15, 08:35 ]
                                    MoJojojo, podobno zeby coś odzyskać z dysku trzeba go rozkęcić ale nawet format niskopoziomowy nie jest w stanie zatrzeć informacji na talerzu.

Skomentuj

do kasowania to sie urzywa specjalnych progreamów albo robi format pełny 2 razy

Skomentuj

ditomek, jest pewien programi ktory (niestety nie pamietam jak sie nazywa) z poziomu linuxa tak skutecznie usuwa dane z dysku ze jest to o tyle niebezpieczna dla dysku operacja ze groziu mu uszkodzeniem wiec jest robiony tylko w ekstremalnych przypadkach :)

i wtedy masz pewnosc jak po kwasie :)

Skomentuj

A kto mówi ze do odczytu takiego dysku będa stosowane "Zwykłe" głowice :-)
                                          pozdstawa do powaznego odzyskiwania danych to rozkręcenie obudowy i wyjęcie tależy. Nie jest to proste ale mozliwe.
                                          Zeby ta operacja nie pomogła dysk musi być zapisany około 50 razy.
                                          (jest to kwestia "zewnętrznego" urzadzenia odczytującego)
                                          pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                                          X