Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zdjęcia gotowych wzmacniaczy Sym v2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zdjęcia gotowych wzmacniaczy Sym v2

Witam,

Zastanawia mnie ilu z was zbudowało nowego syma. (:
    Płytek rozeszło się już naprawdę sporo, zarobku na tym zbytnio nie mam więc wpadłem na pewien pomysł. Chciałbym, żeby każdy kto buduje lub zbudował wzmacniacz oparty na moich płytkach wstawił tutaj maksymalnie dwa zdjęcia w miarę dobrej jakości. Chciałbym również umieścić je w galerii na swojej stronie http://flodins.info.
    Do wrzucania zdjęć polecam plugin imageshack na forum

Z góry dzięki za zainteresowanie.

P.S. Czekających na v3 pragnę pocieszyć; prace idą powoli ale do przodu.

Ok, mówisz i masz :]
    Konstrukcja kilkuletnia, dawno nie moja:

Skomentuj

Tutaj jako końcówka. Może nie szczyt piękna ale gra świetnie
      P.S. projektując wer v3 dobrze by było żeby też każdy kanał był na osobnej płytce:)
      Załączone pliki

Skomentuj

Skomentuj

Dzięki wielkie, doszedłem do wniosku, że jednak kilka zdjęć a nie dwa. Liczę na kolejne osoby (:

Skomentuj

No to i ja wrzucę swoje dzieło. Zmodyfikowany panel do subwoofera (wcześniej był symasym5_3). Panel zmodyfikowany ok. 2 lata temu:

Skomentuj

Ja też pokaże swojego symka, puki co jeszcze nie skończone ale całość tak skręcona do radiatorów że wystarczy podpiąć wejścia, wyjścia oraz zasilanie i można używać. Jest to symek do kina z 5-ma końcówkami oraz zabezpieczeniem przed napięciem stałym na wyjściu, opóźnionym załączaniem i szybkim wyłączaniem, elementy bardzo dobrej jakości, całość już odpalona, czeka tylko na obudowę... zdjęcia kiepskiej jakości bo akurat nie mam innych jak zrobić, zrobię i pokażę jak całość skończona będzie. Szczerze powiem że np właśnie do kina to płytki są dobre że małe ale do stereo bez problemu wejdą nam większe a nie będzie takiego ścisku na pcb więc coś tam w międzyczasie obiło mi się o uszy o nowych twoich płytkach z zabezpieczeniami czy tam 2 parami tranów, już nie pamiętam ale popieram pomysł tyle że nie trzymaj się tak minimalizmu...

Skomentuj

To i mojego symka dożucę. Muszę dać większy radiator i nową obudowę zrobić, bo po gainszajsie nie chce się zmieścić. Ale to kieeeedyś.
                Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
                X