Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

I w dodatku ma 8 ohm... kurde kupuje.... ;D

Skomentuj

Niezwykla okazja!!! Sub z nieskazitelnym wykonczeniem - http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=61038002

Skomentuj

chrischris, hehe dobre a jak wygladała twoja pierwsza konstrukcja ? i widzicie faje wodna z tylu :P

Skomentuj

jak sie kliknie na miniaturke to widac na zdjeciu fajke wodną.. z całej aukcji jeno ona godna polecenia jest chopaki.

Skomentuj

EEEEEEJ ludziska a luknijcie sobie na to zdjecie jaka gosc ma lufe do bakania, niezla bania... o_o

[ Dodano: 2005-08-20, 12:09 ]
            heh chyba wszyscy na jedno zwrocili uwage :P

Skomentuj

lufe do bakania
              bongos lub jak kto woli nargila bo szkło. obok niestety nie zioło a tytuń do fajki wodnej.. bananowy.. gdzieś jeszcze muszą być węgielki :) i można jechać.. :)

Skomentuj

magik, widze fachowa terminologia :P długo w branży??

Skomentuj

ruthi7, troche będzie.. mam w domu 4sztuki, ale ja tylko baaaardzo stare fajki wodne kupuję..
                  trochę droga zabawa.. ale co tam :P

Skomentuj

Oni wszyscy mogą koziołki w końskiej kupie fikać z tymi konstrukcjami hahahah
                    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Ojejku wegiel tez mam
                      Wczoraj jechalismy tytonik z ziolem kurde ale odlot byl i jeszcze lodu do wody dodalismy naprawde warto sprobowac taki mrozny dym jest wtedy!!zobaczcie moje inne aukcje sprzedaje moje pierwsze kolumny i suba na strychu ostatnio wygrzebalem te smiecie to sprzedaje :P

Skomentuj

lol

Skomentuj

dalex hehe ale tego suba niezle wykonczyles:P
                          PS. Opis jakis taki.... Moze jakis dres to kupi:P

Skomentuj

dalex1, Nie obrazaj sie :P. Jedno trzeba Ci przyznac, chociaz sub jest niezbyt :P, ale za to masz profesjonalny sprzet do palenia ziola :P.

Skomentuj

no kurde przeciez to bylo na wakacje na podworko!! wescie :P jejku wiecie z ziomkami posiedziec przy stawiem i zeby basowalo i piwo mogło na tym stac
                              A opis to pisany typowo dla dresa bo ani ja prawka nie mam ani on na oczy auta nie widzial:)

Skomentuj

ten sub auta na oczy nie widział bo sam ma kółka :) ciągnąłeś go po imprezach za sznurek?

Skomentuj

<lol> - jako pies robił:P

Skomentuj

http://moto.onet.pl/1242811,2217,artykul.html

hahahaha...

Skomentuj

"Do niezwykłego wyglądu pojazdu dochodzi również, wart 22 tys. funtów, system audio. Składa się na niego 20 głośników, 8 subwooferów i 11 wzmacniaczy, co razem daje 15.780 watów mocy, czyli tyle, ile w jednym klubie nocnym."

o kurczę kurczę.. to na jeden wzmak średnio wychodzi 1434,5 W :)
                                      nieźle nieźle..
                                      to są tam powciskane pewnie same FIRSTY i KINGWOODY.. one mają powyżej 1000W.

20 głośników.. buaha.. jak było 10 sztuk to nie było słychać czy jak?
                                      8 subwooferów.. buaha.. to chyba tylko jakieś 10cm, w pudłach po 2 L bo przecierz C2 to nie VAN :)

Skomentuj

czysty <lol>

Skomentuj

tak wygląda w środku

Skomentuj

Czaruję...
                                          X