Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mala historyjka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mala historyjka

Ciekawe czy to prawda? Ale nawet jeśli nie, to u nas jak czytaliśmy i potem dobre 15 min. cały pokój leżał ze śmiechu kołami do góry.
    W Akademikach Medyka w Krakowie ludzie sobie normalnie chlali w pokoju, imprezka, jest gites. W pewnym momencie ktoś już nieźle naprany mówi tak:
    "Ej, a ciekawę czy taka żarówka to się do ust zmieści?". No i nie zastanawiając się długo wsadza sobie do gęby. Zmieściła się, ledwo ledwo, ale siedzi. Ludzie się śmieją, że fajnie itp. Ale w pewnym momencie koleś
    zaczyna robić jakieś rozpaczliwe gesty i macha, że nie może wyjąć. Ludzie się z
    niego śmieją, że niby sobie jaja robi, bo jak włożył to i musi wyjąć!
    Ale gościu widać mocuję się z tą żarówką już dłuższy czas i coraz poważniej to wygląda. Strach w oczach, szczękościsk z nerwów no i nie wyjmie. Zbić żarówki nie można, bo wiadomo próżnia to mu szkło pocharata całe podniebienie i gardło. Nie ma rady - "jedziemy do lekarza".
    Zadzwonili po taxe, podjechała, wsiadają. Taksówkarz jak gościa zobaczył to się zaczyna śmiać, no bo koleś z żarówką w ryju to niecodzienny widok, ale nic jadą do szpitala i w tym czasie ten drugi koleś opowiada taxówkarzowi co się stało. Gościu też nie wierzy, bo przecież "jak się da włożyć to się też da wyjąć!". No nic. Dojechali, zapłacili taksiarzowi i do lekarza.
    Lekarz też się ubrechtał, że czego to te studenty nie wymyślą po pijaku. Obejrzał go i mówi, że niestety trzeba mu
    "poszerzyć śmiech" skalpelem. Zoperował, zaszył, koleś wyjął żarówkę. LUZ.
    Wracają, wchodzą do pokoju, a tam ... siedzi drugi koleś z żarówką w gębie Nie wierzył, że się nie da wyjąć Jak zobaczył tego ze szwami to odrazu mina mu zrzedła. No to nic, jadą do tego samego szpitala z gościem. Zabrał ich jakiś inny taksówkarz. Dojeżdzają, a tu lekarz jak ich zobaczył to mało się nie poryczał ze śmiechu. Odsłania parawan, a tam siedzi... taksówkarz z żarówką w ustach

dobre.jaki morał z tego? jak pić to tylko po ciemku!

Skomentuj

Probowalem wsadzić, ale mi sie nie zmieściła :(

Zastanawiające jest dla mnie to, że żarówka jest przecierz gorąca, i nawet jakby był narąbany to by go i tak sparzyła i by jej nie wsadził.....

Skomentuj

Moze poczekal az ostygnie. A twoja UV ci sie nie zmiescila??

Skomentuj

Wiecie co - ...Poddam pomysl na najblizszej libacji (yyy, znaczy spotkaniu kolezenskim) - napewno w Czwie nie widzieli jeszcze takiego przypadku Opowiesc raczej srednio wiarygodna, ale jak i taka sytuacja dolaczy do mych przezyc, to.../

Skomentuj

Znałem tą historie..znajomy opowiadał mi ze to on był na takiej imprezie.... chyba to chodzi po polsce całej...

Skomentuj

to się nadaje do pogromców mitów na Discovery...

Skomentuj

Zgadzam się :lol:

Skomentuj

Ja teraz z kolegą gadałem i ponoć jeden synek wsadził zarówke do japy......poślinił sie cały ale wyjął(ile w tym prawdy nie wiem).Ponoć był trzeźwy.
                  Ja wole nie eksperymentować.

Skomentuj

ja chętnie włożę sobie żarówkę do japy i nawet ją zapalę jeśli któryś z grupowiczów dotknie językiem do łokcia.
                    Powodzenia!

Skomentuj

swojego łokacia czy czyjegoś?? bo z czymimś nie będzie problemu...lepiej szykuj żarówkę :P

Skomentuj

czyjegoś :)

Skomentuj

to szykuj żarówkę :P :lol: :)

Skomentuj

a od której strony wkładać tą żarówkę??bo jak stroną gwintu w kierunku przewodu pokarmowego, to się nie dziwię, że nie mogli wyjąć... a jak odwrotnie, to nie widzę problemu.

Skomentuj

Gwintem do góry... :P

Skomentuj

lewą stoną... najpierw trzeba żarówkę na lewąstronę :P

Skomentuj

Ale chodzi oczywiście o taką żarówkę z lampy ulicznej nie? ;O

Skomentuj

taa z ulicznej lampy.... razem ze słupem !! :-)

Skomentuj

Ja wiem o co chodzi - o taką świetlówkę jak mieli Jedi <lol>:)

Skomentuj

co wy tak z tymi żarówkami? głodni wrażeń czy co?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X