Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazja na tanie głośniki!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zależy jak dla kogo. To nie ja dyktuje ceny. BTW, mógłbyś podać przykłady stron?

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
      to tesla a nie kultowy maluch, na jej miejsce jest 30 innych firm i nie sa wybitne. zreszta nie ma sensu porownywac taka cena to zadna okazja a wrecz bardzo drogo uwierz ze jest jeszcze sporo firm ktore maja duuzo tesli na stanie
      A znasz takie ?? bo szukam ostatnio kilku modeli tesli i polscy dystrybutorzy mają same końcówki na stanie

Skomentuj

Ja także szukam właśnie głośników tesli - ARZ660x, ARN150, ARN116 i z miłą chęcią zakupił bym gdzieś taniej, o ile to co piszesz jest prawdą, bo szukałem, dzwoniłem i ciężko cokolwiek dostać. Więc okazją jest tutaj bardziej dostępność głośników niż ich cena.

Skomentuj

LightSound ,

A porównując tą tesle do skody z Alphardem ETP 158-Z1/40pln+przesyłka/ to bedzie duża różnica przy fabrycznym radiu/ford/??? po prostu co wybrać???
          Ja też przy Wielickiej mieszkam :):):)

Skomentuj

Myślę że tesle lepiej zagrają, alphardów nie słyszałem - Paweł S je często montował, ale nie wiem mają też impedancje 4 ohm - źle wpisałem wyżej.
            Problemem było to - iż gość miał ich ostatnią parę - i nie wiem czy jeszcze jest czy nie. Za tydz jadę tam, albo w tyg po resztę głośników (czekam na przelewy)

Skomentuj

Czaruję...
            X