zakladam szybko temat bo nie moge sobie poradzic z moim lapkiem a wole sie sam pobawic zanim odesle do serwisu
sprzet - asus K70IO
system - win XP
problem - podczas pracy zawiesil sie. po ponownym uruchomieniu zawieszal sie podczas ladowania windowsa
naprawa instalki czy zmiana plikow rozruchowych nic nie pomogla
format i nowa instalka - komp zawiesza sie zawsze w tym samym miejscu. laduje juz prawie wszystko, zostaje "35min do konca" i zawsze podczas instalacji sprzetu zawiesza sie. zawsze w tym samym momencie!
sprawdzalem juz dysk HDD regeneratorem i nic
zmienialem ustawienia biosu i nic
ma ktos jakis jeszcze pomysl?
musze sprawdzic wszelkie mozliwosci zanim odesle go na gwarancje (na szczescie jeszcze jest
)
najgorsze jest to ze wszystkie dane mam tam a nie mam jak tamtego dysku podlaczyc do blaszaka :(
sprzet - asus K70IO
system - win XP
problem - podczas pracy zawiesil sie. po ponownym uruchomieniu zawieszal sie podczas ladowania windowsa
naprawa instalki czy zmiana plikow rozruchowych nic nie pomogla
format i nowa instalka - komp zawiesza sie zawsze w tym samym miejscu. laduje juz prawie wszystko, zostaje "35min do konca" i zawsze podczas instalacji sprzetu zawiesza sie. zawsze w tym samym momencie!
sprawdzalem juz dysk HDD regeneratorem i nic
zmienialem ustawienia biosu i nic
ma ktos jakis jeszcze pomysl?
musze sprawdzic wszelkie mozliwosci zanim odesle go na gwarancje (na szczescie jeszcze jest

najgorsze jest to ze wszystkie dane mam tam a nie mam jak tamtego dysku podlaczyc do blaszaka :(
Skomentuj