Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

darmowy antywirus

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

darmowy antywirus

Witam,poszukuję dobrego antywirusa ale kompletnie się na tym nie znam. Chciałbym aby był dobry (po prostu wykrywał zagrożenia i wirusy jednocześnie je usuwał) i nie zamulał kompa... no i oczywiście był do ściągnięcia za darmo i bez limitu czasowego (żadne triale itp.).

Jak ktoś coś zna dobrego to Ja jestem zainteresowany :) fajnie by było gdyby od razu był link do ściągnięcia Dziękuję.

Aha,jak by to pomogło to mam teraz procka dwa rdzenie 3Ghz,2 GB DDR3 ram.

ja używam Avira, jest darmowy a w nagrodę od czasu do czasu wyskoczy reklama żeby kupić wersję pro a tak po za tym jest ok według mnie

Skomentuj

Również używam Aviry i nic niepożądanego się z komputerem nie dzieje - wykrywa zagrożenia i nie obciąża kompa z widoczny sposób.

Skomentuj

Za dawnych czasów też używałem darmowych, ale jak to się mówi: jak cos jest za darmo to jest do d.... Możesz sam wyszukać w googlach innego, zależy to od ciebie. Osobiście uważam, że najlepszy to NOD32 oczywiście jest płatny, ale wszystko idzie obejść. Wrzucam ci instalkę do systemu 32bit i 64bit instrukcję instalacji i poprawkę, dzięki której będziesz miał wersję testową przez 31 dni, bez potrzeby kupowania pełnej wersji.

UWAGI MODERATORA
        Na tym forum nie rozpowszechniamy warezów. Następnym razem natychmiastowy ban.

Skomentuj

Popieram poprzednikow, Avira bez problemu chodzi na 64bitach
          Mialem nod'a przez 1 dzien, totalnie zamula system...

Skomentuj

Ja też używam noda i muszę przyznać, że to naprawdę dobry antywirus i nie obciąża praktycznie kompa (lapek 2x 2,1 GHz, 3GB RAM, WIN 7 64 BIT). Swego czasu używałem avasta i nie było źle. Teraz weszła nowa wersja, podobno wniesiono parę poprawek itd.
            Avirę też miałem, ale nie przypasowała mi.
            PS. Uważaj, żeby nie ściągnąć "antywirusa", który to zamiast chronić komp, wrzuca na niego całą bazę trojanów, malware, spyware itd. Ciężko to potem usunąć z systemu, bo nie możesz żadnej aplikacji odpalić ponieważ "zagraża systemowi" :) Takich wynalazków jest sporo, dlatego jak chcesz darmowego to tylko avast albo avira.

Skomentuj

tutaj jest ranking z linkami do programów
              http://www.dobreprogramy.pl/Programy...indows,26.html

Skomentuj

Jeśli ma być darmowy to Avast i darmowa rejestracja do zastosowań niekomercyjnych, jeśli płatny to NOD32.

Skomentuj

Warto zajrzeć także tutaj: http://www.dobreprogramy.pl/Test-dar...kul,21381.html

Skomentuj

Ja używam ESET NOD32, co prawda nie jest darmowy ale można ściągnąć wersję, która działa przez miesiąc a po tym miesiący wystarczy przeinstalować na nowo i działa kolejny miesiąc

Skomentuj

Avira :) nie zmula i dziala jak trzeba.

Skomentuj

Avia - bez żadnych problemów
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Nie na temat...
                          Mam wrażenie że od jakiegoś czasu to forum robi się komputerowe...

Skomentuj

Nie na temat...
                            No i co z tego? :) Miałem problem z grafiką,zalogowałem się na forum komputerowym... na odpowiedź czekałem kilka dni i nic... na naszym forum odpowiedź dostałem w kilka godzin :)

Skomentuj

Microsoft Esential Security od kilku lat i zapomniałem, że go mam. Zakładam, że panowie z Redmond najlepiej wiedzą co i jak chronić.

Sent from my U20i using Tapatalk

Skomentuj

Tak jak wyżej kolega MSE. Skoro MS daje coś za darmo, to trzeba brać. W niczym nie nie ustępuje innym produktom.
                                HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                                CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                                Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

polecam COMODO jeśli ma być darmowy, osobiście używam NOD-a. nie polecam programów antywirusowych Microsoftu.

Skomentuj

Avast, do tego zainstalowany oczywiscie Spybot oraz czeste czyszczenie ccleanerem i spokoj.

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
                                      Avast, do tego zainstalowany oczywiscie Spybot oraz czeste czyszczenie ccleanerem i spokoj.
                                      Popieram, ta sama konfiguracja od wielu lat i nie przeinstalowałem windowsa od 2008r :)

Skomentuj

Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
                                        Tak jak wyżej kolega MSE. Skoro MS daje coś za darmo, to trzeba brać. W niczym nie nie ustępuje innym produktom.
                                        Nie masz do końca racji :) warto zajrzeć do podanego wcześniej testu antywirusów, wykrywalność na poziomie 30% jest raczej mizerna.
                                        Z tym że coś jest za darmo i trzeba brać to się również zgodzić nie mogę. Idąc tym tropem, Linux też jest za darmo, nie ma wirusów itp, papier toaletowy w toalecie tesco jest za darmo - nic tylko brać :)
                                        Temat wyboru av oklepany na wszystkich możliwych forach dziesiątki razy, jak nadal masz wątpliwości możesz zajrzeć do innych testów.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X