Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Promocja No Limits w Neti - problem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez yxzabc Zobacz posta
    ale już do komputera dochodzi tylko 2mb/s (komputer taką prędkość odbiera), i ten pan powiedział mi że wina leży po stronie mojego komputera. nie potrafił mi powiedzieć czy to wina karty sieciowej czy czegoś innego, ale obstawiał programy antywirusowe, lub system operacyjny.
    A ja obstawiam, że to są jakieś bujdy tego pana.

Skomentuj

raczej nie, bo logując się do karty technicznej netiaspota, można odczytać wszystkie parametry i tam prędkość podana jest 7,65Kb/s

Skomentuj

Ten pan jest strasznym kłamcą. Niech podłączy swojego lapka i udowodni. Nie daj sobie wmówić uszkodzenia swojego kompa.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
          Myślę nad Orange albo T-mobile
          jezeli masz zasieg 3G to ok
          jesli tylko edge to zapomnij o necie
          mam orange wiec wiem
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zgadzam się z przedmówcą
            miałem bezprzewodówkę orange i więcej tego syfu nie tknę, na edge google.pl potrafił się ładować nawet 5 minut...

Skomentuj

Też miałem na początku neta radiowego i już to przerabiałem. Orange, jak i teraźniejsza Netia, po kablu oczywiście.

Skomentuj

Nie na temat...
                Wczoraj miałem okazję przetestować zgłoszenie awarii w dialogu bo nie działał ani net ani tv. Zadzwoniłem na infolinie, zgłosiłem awarię, po typowych pytaniach czy resetowałem modem, dekoder tv itd, pan przyjął zgłoszenie awarii, poprosił o nr tel do kontaktu (nie mam stacjonarnego) i powiedział, że problem zostanie rozwiązany najpóźnej w 12h.

Po 5 min net powrócił, chwilę po tym zadzwonił technik z informacja ze powinno mi już działać a kilka minut po nim dostałem smsa z dialogu, że problem został rozwiązany :blink: . Gości z netii chyba powinni wysyłać tam na praktyki.

Skomentuj

Nie na temat...
                  no to sie nazywa obsluga...
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                  X