Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki na Woodstocku.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez BioCannabis Zobacz posta
    Czemu tak sądzisz? Napisalem do 1997, a nie od 1997. Miałem konkretnie na myśli 3 płyty - Experience, Music For The Jilted Generation, i The Fat Of The Land.
    Bo napisałeś"Ja swojego czasu, przed utratą wszystkich danych z dysku miałem ich całą dyskografie we FLAC." była kropeczka koniec zdania i uznałem że chciałeś napisać że ich wszystkie albumy do 97 brzmiały dobrze :) a dyskografie miałeś całą

Zamieszczone przez BioCannabis Zobacz posta
    Nie wiem czemu, ale stare nagrania lepiej mi wchodzą w uszy. Może dlatego, że remastery miałem w 320, a stare nagrania we FLAC. A może dlatego, że stare nagrania brzmiały cieplej, bardziej miękko i analogowo.
    Mam wrażenie czy nie mówimy razem o tym samym artyscie "Kraftwerk"

A co do dubstepu to jest to strasznie zmienna muzyka w zadnym innym gatunku nie ma takiego zakresu czestotliwośći nawet niektóre utwory nadaja sie na płyte tester:)

Skomentuj

Nie na temat...
      Panowie, spójrzcie na temat wątku i to o czym gadacie....offtop totalny
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
        Panowie, spójrzcie na temat wątku i to o czym gadacie....offtop totalny
        Jaki dział takie posty :)

Skomentuj

Nie na temat...
          Dział działem, ale tytuł wątku zobowiązuje.
          Niech chłopaki założą sobie odpowiedni wątek i tam twardo dyskutują
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

LuSzTi Może w końcu zamiast pisać "niech sobie założa" sam wyjdziesz z inicjatywa i zalożysz tego typu watek?

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
              Panowie wracamy do tematu...
              jeszcze jeden post nie na temat i posypią się ostrzeżenia
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
                LuSzTi Może w końcu zamiast pisać "niech sobie założa" sam wyjdziesz z inicjatywa i zalożysz tego typu watek?
                Zauważ, że ja się nie wypowiadałem na ten temat i nie mam takiego zamiaru. Wy o tym gadaliście, więc raczej to Wy powinniście zakładać sobie wątek. Zwróciłem jedynie uwagę, że robicie bałagan i totalnego offtopa.
                Zresztą otrzymane przez Ciebie dezaprobaty za Twój powyższy post świadczą, że nie tylko ja mam takie zdanie. Poza tym dobrze by było nauczyć się w końcu korzystać w tagu 'offtopic' i co więcej...wykorzystywać go. Każda moja wiadomość w tym wątku nie dotyczy nagłośnienia na Woodstocku, ale jednocześnie używam oznaczenia swoich postów, jako nie na temat.

lklukasz....sorki, ale napisałeś posta gdy ja już pisałem swojego i nie widziałem Twojego ostrzeżenia...choć nie bardzo wiem czemu miałbym je dostać skoro zwracam uwagę na łamanie podstawowej netykiety na forum.

Skomentuj

lklukasz Czy nie zauważyłeś że tak naprawde temat został dawno wyczerpany i nadaje sie do zamkniecia?
                  To normalna kolej rzeczy że dyskusja sie dalej toczy co prawda nie na temat ale na pochodny w końcu nie rozmawiamy o babcinych wypiekach.
                  Ja bym proponował sie nie targować,A zwracanie komuś uwagi że to nie temat na takie posty jest jak najbardziej na miejscu ale nie uznaje wypowiedzi typu"Idz stad i załóz sobie własny watek na twoje wypociny a ten zostaw w spokoju" A niestety takie wrażenie odniosłem po przeczytaniu postu lusztiego.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                    o tym czy temat został wyczerpany i czy coś jest jeszcze do powiedzenia na jego temat decyduje autor tematu i administarcja forum nie ty!
                    To, że nie zwrócilismy Wam uwago wcześniej było spowodowane tym, że chcieliśmy Wam dać szansę na opamiętanie i przypomnienie regulaminu.
                    A teraz powinieneś dostać ostrzeżenie za nie używanie tagu offtopic i za zaśmiecanie tamatu.
                    To już jest drugie ostrzeżenie dla Ciebie w tym temacie. Zazwyczaj przy drugim rozdawane są ostrzeżenie więc zastanów się zanim jeszcze coś napiszesz.
                    Bio to ciebie również dotyczy.
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wiem, że temat już został wyczerpany ale odpowiadając to;

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                      A dla tych co byli na woodstoocku-który koncert Wam podobał się najbardziej?
                      Ja akurat zdązylem tylko na prodigy więc pewnie nie mamy o czym rozmawiać ale bylem tylko na nim.

Mam nadzieje ze bana nie będzie.

Skomentuj

Nie na temat...
                        lklukasz A zauważyłeś że autor dostał odpowiedz na swoje pytanie?
                        Poza tym po pierwszym poscie LuSzTiego nie offtopikowałem tego tematu wiec nie wiem dlaczego masz pretensje do mnie,Moim zdaniem Raf dobrze skomentował od tego chyba jest ten dział prawda??
                        I tutaj już zaczynaja sie pretensje ze strony kolegów,LuSzTi zwrócił uwage ok ale po co powtarza sie po raz 2 czy 3 Od tego w końcu jest administracja a nie zwykli użytkownicy czyż nie mam racji?
                        A tym że piszecie "Nie na temat" zasłaniacie sie a zaśmecacie temat jak ci co pisza zwykłe posty,Ale oczywiscie nie wnikam w to bo zawsze tak było że komuś zwraca sie uwage a na siebie sie nie patrzy!
                        Last edited by Marios221; 09.08.2011, 23:02.

Skomentuj

amatorzy

Kto pisze o watach mocy głośników na koncercie może zapisać się do koła gospodyń wiejskich. Samochody też po spalaniu porównujecie ? ............

Skomentuj

Aleś odgrzał kotleta !!!.... :P z sierpnia..... po drugie twój post nic nie wnosi....

Skomentuj

Czaruję...
                            X