Z tego co się orientuje kiedyś było to poruszane i Q takim serwisom mówił NIE... Ja jestem za tym, aby wszystko działo się tu i nie przenosiło się na żadne portale społeczne...
Niee ja bez obrazy ale jestem za usunienciem druga elektroda nam sie tu zrobi;|
Poza tym facebook trzepie kase na ludziach i ich głupocie i to mi sie nie podoba dlatego też jestem na nie
Poza tym reklama nam nie potrzebna i tak moim zdaniem mamy dobra frekwencje.
W reklamowaniu serwisu diyaudio.pl nie widzę nic złego, natomiast w integracji kont - skoro to zmniejsza bezpieczeństwo - już tak. Każdy portal społecznościowy będzie dokładnie taki, jak jego użytkownicy, więc... :)
BTW Yoshi_80, masz coś wspólnego z zaplanowanym zniszczeniem facebooka 5 listopada, he? :cool:
Ja również jestem przeciwnym jakiemukolwiek powiązaniu Diyaudio a facebookiem. Wszędzie pełno jest już odnośników do tego portalu, co jedynie nakręca jego popularność, zwiększając zyski jego twórców.
Jakiś czas temu była afera, o to że w polskim radiu ciągle zachęcali do odwiedzania ich profilu na fejsbuku. Moim zdaniem jawna promocja, reklama w czasie audycji za którą chcą aby im abonament płacić....
Myślicie, że zawieszą serwis wart kilkadziesiąt miliardów zielonych, bo ktoś tak powiedział? Już prędzej uwierzę, że gościu co założył portal nie ma kasy na opłacenie hostingu chociaż ma pewnie dedykowane serwery. To jest manipulacja, po to, żeby ludzie się rejestrowali. Główną wartość serwisu stanowią informacje prywatne i odnośniki do fb. Szkoda, że ludzie są naiwni. Zdajecie sobie sprawę za ile kasy sprzedają poufne informacje hakerzy? fb się nie musi promować, bo wystarczy, że jakieś pokemony linkują go gdzie popadnie.
Skomentuj