Zamieszczone przez Raf
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Diy Audio a facebook
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zamieszczone przez chico Zobacz postaTym ciekawsze jest to w jaki sposób hakerzy chcą to wyłączyć : >
Szybciej zdezaktywowałem konto na FB niż je stworzyłem... Znajdzie ktoś mi może choć jedną inteligentną przyczynę istnienia czegoś takiego jak FB?
Na n-k mam jeszcze konto, ale założyłem je wtedy jak ideą NK było to co było i to mogłem jeszcze zrozumieć - Odnalezienie dawnych, dawnych znajomych i umożliwienie łatwego kontaktu z nimi...... - ja bym dał medal za kreatywność.
Ale FB ? komu to jest do życia potrzebne ?
Skomentuj
-
Ja np. FB lubie za 2 rzeczy - raz że poznałem swoją nieznaną dotąd rodzinę - bardzo fajne kuzynki, z którymi mam kontakt.
A 2 to to że napisze coś na tablicy i wszyscy w około wiedza, że coś sprzedaje, że coś szukam, potrzebuje, jakieś ogłoszenia - imprezy w okolicy - taka najszybsza poczta pantoflarska :P A tak to trzeba było każdemu osobno pisać czy dowiadywało się o wszystkim po fakcieWięc jak dla mnie, FB nie jest zły
Skomentuj
-
ja także uważam że Facebook wcale nie jest taki zły, można oglądać zdjęcia znajomych, dzielić się nimi ze znajomymi, jak już ktoś wspomniał są informacje na temat muzyki, artystów, najnowsze utwory itd. Nk jest gorsza, te wszystkie dzieci w wieku szkoły podstawowej, oceniające i dodające "sweet focie", dodawanie durnych łańcuszków do profilu.
Skomentuj
-
Tak się składa że na mojej uczelni były prowazone badnia nad skutecznoscia reklamy na FB i jako osoba bioraca w nich udzial mialem tam konto przez kilka miesiecy, wiec nie mow, ze "nie miał, nie widział, nie używał a wie, że jest bee".
Co jest be? Moj znajomy siedzi nom stop na FB i widze co sie z nim stalo (zyje w swiecie facebookowym nie rzeczywistym).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaTak się składa że na mojej uczelni były prowazone badnia nad skutecznoscia reklamy na FB i jako osoba bioraca w nich udzial mialem tam konto przez kilka miesiecy, wiec nie mow, ze "nie miał, nie widział, nie używał a wie, że jest bee".
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaCo jest be? Moj znajomy siedzi nom stop na FB i widze co sie z nim stalo (zyje w swiecie facebookowym nie rzeczywistym).
Skomentuj
Skomentuj