Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Diy Audio a facebook

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
    Myślicie, że zawieszą serwis wart kilkadziesiąt miliardów zielonych, bo ktoś tak powiedział? Już prędzej uwierzę, że gościu co założył portal nie ma kasy na opłacenie hostingu chociaż ma pewnie dedykowane serwery. To jest manipulacja, po to, żeby ludzie się rejestrowali. Główną wartość serwisu stanowią informacje prywatne i odnośniki do fb. Szkoda, że ludzie są naiwni. Zdajecie sobie sprawę za ile kasy sprzedają poufne informacje hakerzy? fb się nie musi promować, bo wystarczy, że jakieś pokemony linkują go gdzie popadnie.
    FB działa w cloudzie, w pełni skalowalne rozwiązanie. W jednej chwili może obsłużyć tak samo dobrze milion jak i miliard użytkowników. Gry takie jak MafiaWars czy Farmville również działają w chmurze.. nie sposób tego zabić ilością użytkowników. Tym ciekawsze jest to w jaki sposób hakerzy chcą to wyłączyć : >

Skomentuj

Zamieszczone przez chico Zobacz posta
      Tym ciekawsze jest to w jaki sposób hakerzy chcą to wyłączyć : >
      Gdybym tylko miał taką moc, od zaraz bym tego całego FB wywalił...

Szybciej zdezaktywowałem konto na FB niż je stworzyłem... Znajdzie ktoś mi może choć jedną inteligentną przyczynę istnienia czegoś takiego jak FB?

Na n-k mam jeszcze konto, ale założyłem je wtedy jak ideą NK było to co było i to mogłem jeszcze zrozumieć - Odnalezienie dawnych, dawnych znajomych i umożliwienie łatwego kontaktu z nimi...... - ja bym dał medal za kreatywność.

Ale FB ? komu to jest do życia potrzebne ?

Skomentuj

no ja poprzez fb mam kontakt ze znajomymi
        no i mam pododawanych ulubionych artystów więc mam aktualizację na ich temat

każdą dobrą idee da się zepsuć pieniędzmi

Skomentuj

Ja np. FB lubie za 2 rzeczy - raz że poznałem swoją nieznaną dotąd rodzinę - bardzo fajne kuzynki, z którymi mam kontakt.
          A 2 to to że napisze coś na tablicy i wszyscy w około wiedza, że coś sprzedaje, że coś szukam, potrzebuje, jakieś ogłoszenia - imprezy w okolicy - taka najszybsza poczta pantoflarska :P A tak to trzeba było każdemu osobno pisać czy dowiadywało się o wszystkim po fakcie Więc jak dla mnie, FB nie jest zły

Skomentuj

ja także uważam że Facebook wcale nie jest taki zły, można oglądać zdjęcia znajomych, dzielić się nimi ze znajomymi, jak już ktoś wspomniał są informacje na temat muzyki, artystów, najnowsze utwory itd. Nk jest gorsza, te wszystkie dzieci w wieku szkoły podstawowej, oceniające i dodające "sweet focie", dodawanie durnych łańcuszków do profilu.

Skomentuj

Jak ja nie lubię takich hejterów.. nie miał, nie widział, nie używał a wie, że jest bee.

Jakieś mocne argumenty anty-FB?

Skomentuj

Tak się składa że na mojej uczelni były prowazone badnia nad skutecznoscia reklamy na FB i jako osoba bioraca w nich udzial mialem tam konto przez kilka miesiecy, wiec nie mow, ze "nie miał, nie widział, nie używał a wie, że jest bee".

Co jest be? Moj znajomy siedzi nom stop na FB i widze co sie z nim stalo (zyje w swiecie facebookowym nie rzeczywistym).

Skomentuj

Zamieszczone przez tomq88 Zobacz posta
                  Tak się składa że na mojej uczelni były prowazone badnia nad skutecznoscia reklamy na FB i jako osoba bioraca w nich udzial mialem tam konto przez kilka miesiecy, wiec nie mow, ze "nie miał, nie widział, nie używał a wie, że jest bee".
                  Jak to szło? "Uderz w stół a.." jakoś tak;- ) Czy ja gdzieś użyłem Twego pseudonimu? FB to nie tylko reklama a może przede wszystkim nie reklama..

Zamieszczone przez tomq88 Zobacz posta
                  Co jest be? Moj znajomy siedzi nom stop na FB i widze co sie z nim stalo (zyje w swiecie facebookowym nie rzeczywistym).
                  To rozumiem, że "wiesz, że coś się z nim dzieje"? Cytując za sławnym ostatnio ks. Natankiem

Skomentuj

Dobrze Panowie, ale nie poruszamy tutaj kwestii czy facebook jest be czy nie. Q wyraził swoje zdanie na temat konta diyaudio na fejsie, dlatego proszę o usunięcie konta. Cały wątek uważam za zamknięty..

Skomentuj

Czaruję...
                    X