Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ludzie wstydzą się pisać posty?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ludzie wstydzą się pisać posty?

Prawie 600 użytkowników zarejestrowanych na forum nie napisało jeszcze ani jednego postu. Co jest ? Wstydzą się , lub raczej boją, że za głupie pytanie (których tu nie brakuje) zostaną zjechani od stóp do głów ?!?!?

moze nie tyle co boja... po prostu rejestruja sie z nudów :P pewnie tylko czytają posty i przez to sie uczą.... albo kiedyś mieli zapał do DIYaudio a po rejestracji go stracili :P
    Jest jeszcze jedna opcja ... statystyki kłamią :P

Skomentuj

rejestruja sie zeby ogladac zdjecia

Skomentuj

a niektórzy po prostu mają za małe doświadczenie , ja np. mało udzielam sie na akustyce , bo jak już coś mam pisać to z sensem, chyba że to off topic:)

Skomentuj

a szkoda ze tak malo ludzi pisze ... bo wiecej by sie dzialo i tym samym bylo by jeszcze wieksze zainteresowanie/czytalnosc.
          ja juz od pewnego czasu widze ze osob ktore pisza aktywnie jest coraz mniej...

Skomentuj

ja na forum jestem od miesiaca czy jakos tak.. DIY interesuje sie jakis ponad rok ale tylko w teori teraz zaczolem w praktyce i udzielam sie ile moge i staram sie pisac z sensem :P

Skomentuj

A ja zarejestrowalem sie tylko po to zeby zdjecia widzieć, a nic nie pisze bo wg mnie jeszcze glupot nagadam :] (ucze sie narazie)

Skomentuj

Ale niewszyscy są aktywni.Niektórzy po przeczytaniu kilku postów chyba stwierdzili,że to nie dla nich i dali sobie z tym spokój.

Wątpie,żeby ktoś budował jakieś kolumny lub wooferka i o nic nie pytał na forum.

Skomentuj

Może to i dobrze że nie wszyscy piszą posty :P mielibyśmy więcej pytań typu: jaki zasilacz do tda,jaką moc wyciaga moje tda,dlaczego tda i cicho gra, mam problem z filtrem, z której stronydać BR, jakiego Tonsila wybrać, ile razy tda jest dłuższy o LM-a itp..

pozdrawiam!

Skomentuj

Ja tu jestem od: 2004-07-01, 22:02 i od tamtego czasu codziennie tu wchodzę i coś czytam; no i dość często piszę

P.S: a zauważyliście że nadurzywam tej buźki: W prawie karzdym poście są przynajmniej dwie hehheee

Skomentuj

Czasami jak czytam posty to zaczynam sie obawiac coraz wiekszego zblizenia do elektrody gdzie jak ktos jest poczatkujacy to bo wysylaja do forum dla poczatkujacych ktorego zaden zaawansowany nie przeglada i nie uzyskuje sie pomocy (mnie cos takiego spotkalo). Oby nigdy sie tak nie stalo.
                      Zdarzylo sie kika zarzartych dyskusji w ktorych padaly wyzwiska itp, to tez odstarsza, wydaje mi sie ze w watkach na glownych tematach (poza off topic) powinnismy sie ograniczyc z emocjolanymi zagrywkami, mimo ze czesto wiele osob im ochoczo kibicuje.
                      Na poczatku zarejestrowalem sie tez tylko po to zeby zdjecia widziec, ale od tej pory jestem tutaj codziennie i czytam wszytkie nowe posty:)

Pozdrawiam wszytskich dzielnie i wytrwale pomagajacym innym w uzupelnianiu wiedzy.

Skomentuj

Mnie też to na elektrodzie denerwuje

Skomentuj

niestety elektroda jak i akkus wpadly moze w samozachwyt nie jest tam milo
                          u nas jest duzy przeplyw ludzi i ich rotacja co sprzyja nowym urzytkownikom

ja jestem tu juz o ho ho
                          z 4 lata no mzoe wiecej faktem jest ze ni czytam nawet postow typu jaka obudowa czy innych banalnych a jak juz czytam to ostro ich naprowadzam na odpowiednie tory, nietety ludzie czesto nie mysla i pisza glupoty

co do ostrych wyzwisk niestety moderatorzy ostatnio widze spia ale ja wracam juz na stale wiec biore sieo stro do dzila jest juz kilka osob nazwijmy ich pretendentami do ostrzezenia a poznej sie obaczy ale prawo powraca do lask

gummy, lepiej pisac nawet czasami glupoty byc naprowadzonym na dobre tory myslenia nikt cie tu nei pobije nawet jak zle napiszesz a dotego wezmiemy poprawke ze jestes "młodociany w sferze audio"

Skomentuj

Ja uważam ze lepiej najpierw poczytać forum, troche sie dokształcic niż od razu na wejśćiu jakieś cuda wypisywać i zaśmiecać forum banalnymi pytaniami które zresztą czesto sie powtarzają.

Skomentuj

co do ostrych wyzwisk niestety moderatorzy ostatnio widze spia ale ja wracam juz na stale wiec biore sieo stro do dzila jest juz kilka osob nazwijmy ich pretendentami do ostrzezenia a poznej sie obaczy ale prawo powraca do lask
                              Nr:
                              1. TatoTurbo
                              2. ..
                              3. ...
                              :)
                              czasami nie moge sie opanowac i jestem jaki jestem moze pokaze swoja twarz

Skomentuj

TatoTurbo, coto znaczy

Skomentuj

Dopiero byłby bałagan gdyby tych 600 użytkowników zaczeło coś pisać

Skomentuj

moim zdaniem forum zrobilo sie ostatnio jakies dziwne, to nie to samo co kiedys,
                                    moze to za sprawa super hiper przemadzrzałych konstruktorów, którzy zjedli wszystkie rozumy i uwazaja sie za expertuf nie potrafiacych zrozumiec ze ktos moze miec inne zdanie i sie nie zgadza z icj opina

Skomentuj

ja bylem zarejestrowany jeszcze na starym forum (wtedy malo pisalem bo moje lacze modemowe na wiele nie pozwalalo). teraz sytuacja sie zmenila (mam LAN :) i na forum wpadam dwa razy dziennie - udzielam glosu tylko w postach gdzie mialem bezposrednia stycznosc z danym problemem, wiec raczej nie za wiele :P

MOWA JEST SREBREM A MILCZENIE ZLOTEM :P

Skomentuj

LUKASZ ja najpierw wole poczytac niż coś odrazu pisać.
                                        Siedze często na jednym z for o kompach i wiem jak to wkurza gdy "nowy" zadaje pytania na które jest nawet odpowiedz 2 tematy nizej lub na nastepnej stronie.
                                        Ostatnio szukałem cos tutaj o br i znalazlem dopiero na chyba 9 stronie. Po drodze troche sie nauczylem i obeszło sie bez zbednych tematow.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X