Prawie 600 użytkowników zarejestrowanych na forum nie napisało jeszcze ani jednego postu. Co jest ? Wstydzą się , lub raczej boją, że za głupie pytanie (których tu nie brakuje) zostaną zjechani od stóp do głów ?!?!?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ludzie wstydzą się pisać posty?
Collapse
X
-
Czasami jak czytam posty to zaczynam sie obawiac coraz wiekszego zblizenia do elektrody gdzie jak ktos jest poczatkujacy to bo wysylaja do forum dla poczatkujacych ktorego zaden zaawansowany nie przeglada i nie uzyskuje sie pomocy (mnie cos takiego spotkalo). Oby nigdy sie tak nie stalo.
Zdarzylo sie kika zarzartych dyskusji w ktorych padaly wyzwiska itp, to tez odstarsza, wydaje mi sie ze w watkach na glownych tematach (poza off topic) powinnismy sie ograniczyc z emocjolanymi zagrywkami, mimo ze czesto wiele osob im ochoczo kibicuje.
Na poczatku zarejestrowalem sie tez tylko po to zeby zdjecia widziec, ale od tej pory jestem tutaj codziennie i czytam wszytkie nowe posty:)
Pozdrawiam wszytskich dzielnie i wytrwale pomagajacym innym w uzupelnianiu wiedzy.
Skomentuj
-
niestety elektroda jak i akkus wpadly moze w samozachwyt nie jest tam milo
u nas jest duzy przeplyw ludzi i ich rotacja co sprzyja nowym urzytkownikom
ja jestem tu juz o ho ho
z 4 lata no mzoe wiecej faktem jest ze ni czytam nawet postow typu jaka obudowa czy innych banalnych a jak juz czytam to ostro ich naprowadzam na odpowiednie tory, nietety ludzie czesto nie mysla i pisza glupoty
co do ostrych wyzwisk niestety moderatorzy ostatnio widze spia ale ja wracam juz na stale wiec biore sieo stro do dzila jest juz kilka osob nazwijmy ich pretendentami do ostrzezenia a poznej sie obaczy ale prawo powraca do lask
gummy, lepiej pisac nawet czasami glupoty byc naprowadzonym na dobre tory myslenia nikt cie tu nei pobije nawet jak zle napiszesz a dotego wezmiemy poprawke ze jestes "młodociany w sferze audio"
Skomentuj
-
co do ostrych wyzwisk niestety moderatorzy ostatnio widze spia ale ja wracam juz na stale wiec biore sieo stro do dzila jest juz kilka osob nazwijmy ich pretendentami do ostrzezenia a poznej sie obaczy ale prawo powraca do lask
1. TatoTurbo
2. ..
3. ...
:)
czasami nie moge sie opanowac i jestem jaki jestemmoze pokaze swoja twarz
Skomentuj
-
ja bylem zarejestrowany jeszcze na starym forum (wtedy malo pisalem bo moje lacze modemowe na wiele nie pozwalalo). teraz sytuacja sie zmenila (mam LAN :) i na forum wpadam dwa razy dziennie - udzielam glosu tylko w postach gdzie mialem bezposrednia stycznosc z danym problemem, wiec raczej nie za wiele :P
MOWA JEST SREBREM A MILCZENIE ZLOTEM :P
Skomentuj
-
LUKASZ ja najpierw wole poczytac niż coś odrazu pisać.
Siedze często na jednym z for o kompach i wiem jak to wkurza gdy "nowy" zadaje pytania na które jest nawet odpowiedz 2 tematy nizej lub na nastepnej stronie.
Ostatnio szukałem cos tutaj o br i znalazlem dopiero na chyba 9 stronie. Po drodze troche sie nauczylem i obeszło sie bez zbednych tematow.
Skomentuj
Skomentuj