Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

bociek14 bo wejsciowka kosztuje 2zl
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
      Fajnie byłoby mieć taki Partexpress u Nas.. .Generalnie System audio bazuje na małych Perlesach, natomiast w tych głosnikach siedzi chyba coś innego. W jednym z numerów Audio był opis i pomiaru innego zestawu http://www.system-audio.com/_en-GB/p...%20mantra%2060 -5db miał przy 45Hz przy 11cm średnicy wooferów. Te z AS mają jeszcze mnie.. śmigały nienajgorzej patrząc obiektywnie i uwzględniając relację wielkości głośników.

Skomentuj

ooo Bodnaraudio jest w Katowicach:):) będzie okazja może posłuchać...http://www.bodnaraudio.com/

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          bociek14 bo wejsciowka kosztuje 2zl
          Joł. Nie chciałem tego bezpośrednio pisać, żeby nie zostać posądzonym o pazerność No ale ok, pieniążki zaksięgowane więc:
          https://picasaweb.google.com/bocian32/AudioShow2011

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            JAG i ich kolumny na seas + (nie rozpoznaje wysokotonowki)

Zajebiście to u nich grało zgrany system ciekawi mnie co to za wysokotonowiec?

może ten ?

SEAS H 831 KT 27 F SOFT DOME TWEETER

Skomentuj

Mam 27TFFC w swoich i jestem naprawdę z niego zadowolony.

Skomentuj

Z tym zarabianiem jest trochę prawdy po obu stronach. Fakt do naszej ceny trzeba dołożyć przynajmniej drugie tyle żeby to w ogóle miało sens sprzedawać. Wystarczy przypomnieć, ze w cenie końcowej 30 pare procent to podatki (vat + dochodowy). Do tego trzeba doliczyć kupę innych rzeczy.

Z drugiej strony, jak ogladałem kolumny harpii zrobione na seasach prestige, wartość głośników, kupowanych po zwykłych detalicznych cenach to 1500zł, a za kolumny chłopaki wołają 15k, no to sorry .. Przy takiej cenie to faktycznie sprzedajac 1 zestaw na miesiąc miałbym juz z czego żyć

Skomentuj

Mam pytanko do osob, ktore byly na AS.

https://picasaweb.google.com/bocian3...49072431792258 czy tych kolumn ME Geithain mozna bylo posluchac? Czy tylko tak dla picu stalo?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                    Mam pytanko do osob, ktore byly na AS.

https://picasaweb.google.com/bocian3...49072431792258 czy tych kolumn ME Geithain mozna bylo posluchac? Czy tylko tak dla picu stalo?
                    stały dla picu
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kurde, co za marnotrawstwo. Bylby spokojnie dzwiek wystawy, a juz napewno w 3 trojce :)

Skomentuj

w tym pokoju wrazenie robil sub na 6x12"

tylko robił wrażenie
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Właśnie, gdzie był ten sub, bo go nie widziałem? W tulipie on był? Bo właśnie ja w tulipie nie byłem :P

Skomentuj

w Sobieskim
                            w ostatnim pokoju po prawej zaraz za wejsciem
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie wiem na co patrzyłem, że go nie zauważyłem, ale trudno się mówi.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                w tym pokoju wrazenie robil sub na 6x12"
                                przeciez to nie ten pokoj!

no i ten sub paradigma byl na 6x10" i robil wrazenie tez niskim mocnym basem :p
                                trzeba bylo byc przy mnie jak wlaczylem swoja muzyke :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                  O ile kojarze to bardzo dobrze graly, zaskakiwały też basem mimo małych głośników. Wręcz podejrzewałem, że czymś to wspomagają. Byłem niestety tylko chwile w tym pokoju więc może przypadek i mylne wrażenie.

Sama "forma" kolumn zajebista.

Skomentuj

Faktycznie grały potężnie.

Skomentuj

jakby ktos z was tam dluzej posiedzial to by zrozumial ze tam nie bylo suba a bas z czasem robil sie coraz bardziej meczacy...
                                      chyba 3 razy tam bylem

Skomentuj

No graly potężnie jak na takie małe przetworniki. Tylko ze cena wacha sie miedzy 12 a 15k zl

Skomentuj

https://picasaweb.google.com/1006539...04547586285634

Tych panów widziałem,i chyba nawet przyglądali się mi ale żaden nie zagadał. LuSzTi,to jest na tym zdjęciu?

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                                          ...żeby oceniać niektóre rzeczy, trzeba je najpierw posłuchać...
                                          Przemo,chciałem posłuchać twojego zestawu ale zupełnie o tym zapomniałem podczas "imprezy"... zresztą czy ktoś w ogóle się wsłuchiwał w nasz sprzęt który był w Lemonie? jak zaczęliśmy chlać to już nikomu się nie chciało,po za tym,przy takim hałasie (jeden drugiego przekrzykiwał bo było tak głośno) to się słuchać muzyki nie da.

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                                          Gdzie zdjęcie tej dziewczyny z 7 piętra.
                                          Ja z chęcią jeszcze raz Ją zobaczę :p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X