Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF Wrocław

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MDF Wrocław

Cześc, wie ktoś z was gdzie poza supermarketami kupic MDF we Wrocławiu?

ja u mnie w Częstochowie zaopatruje się w Kornerze, oddział we Wrocku widzę też jest zadzwoń: http://www.korner.pl/index.php?optio...=90&Itemid=131
    tną na CNC z tego co wiem - cięcie 28pln a tu cennik: http://www.korner.pl/sklep/index.php...23636777f7d6a5

Skomentuj

Ale zapewne trzeba cała płytę... dokłądnie licząc nie wyjdzie duzo tnaiej jak w supermarketach, juz to analizowałem.

Skomentuj

niestety całą, choć ja jak ostatnio zamawiałem to cała było mało:)

Skomentuj

Gdybyś dorwał lepsze miejsce niż markety, to wklej tu adres - przyda się na pewno bo u mnie w mieście nie kupisz ani centymetra MDF'u :mad:
          low-END

Skomentuj

Szukałem ale wszedzie chcą cąłe płyty, a jak ktos potrzbeuje MDF na monitorki to średnio się opłaca:/

Skomentuj

Akurat wczoraj zamawiałem MDF w Chorzowie na monitorki. Liczą około 1 zł od każdej wyciętej formatki, 18 mm MDF 25 zł/m2. W sumie zapłaciłem niecałe 50 zł. Jest też oddział w Katowicach.

Skomentuj

Jesli szukacie materialow na dolnym slasku to jest hurtownia w Jaworze, maja sklejki, mdf, wiora, osb, etc. http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=525376

Skomentuj

Pogromca mitow brałes cos od nich?? Jak z docinaniem?? Ceny mają baaardzo ale to bardzo dobre.

Skomentuj

Bylem u nich ze dwa razy, rozgladalem sie ale jeszcze nic nie kupowalem. Maja duza pile formatowa, docinaja na wymiar ( cos tam sie placi za to ). Nie wiem jak precyzyjnie to ciecie u nich wyglada, ale pila sama w sobie wyglada bardzo porzadnie.

Skomentuj

Temat dalej aktualny ktoś ma jakis pomysły na MDF w okolicy Wrocławia?

Skomentuj

A liroj na bielanach?

Skomentuj

http://www.juan.pl/ otworzyli nowy oddział we Wrocku, dokładność cięcia napewno b. dobra ale pewnie całą płytę musisz kupić.

Skomentuj

Tak, płytę trzeba całą kupić.
                            Nie orientuje się jak teraz stoi płyta 22mm, ale u nich z docięciem 8 formatek policzyli mi 210zł

Do Leroy'a nie miałem czasu zajechać, ale w OBI na ul.Długiej jak nie było, tak nie ma MDF'u grubszego niż 12mm.
                            low-END

Skomentuj

Ja tam się przestałem szczypać. Też miałem cholerny problem z zakupem mdfu w swoich okolicach, a jeszcze gorzej jest jak się chce kupić dwie grubości. Dlatego wolę kupować przez allegro Jest firma z Krakowa, co ma bardzo przyzwoite ceny i tną na wymiar. Płaci się za m2, a nie całą płytę. Nawet cięcia nie liczą. Polecam, tylko parę dni trzeba poczekać. No i koszt przesyłki trochę niweluje różnicę w cenie...

Skomentuj

daj link do auckji:)

Skomentuj

Czyżby to ten sprzedający?
                                  http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=18714948
                                  HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                                  CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                                  Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

Nie chciałem robić nikomu reklamy, ale tak to ten sprzedający. Meblux69 Wystarczy w allegro wpisać płyta mdf

Skomentuj

Cena taka sama jak w supermarketach:)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                                        Cena taka sama jak w supermarketach
                                        ale bez wychodzenia z domu
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X