Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF Wrocław

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    Cena taka sama jak w supermarketach
    Tylko, że tam możesz kupić formatki, a nie, tak jak na moim zadupiu że musisz kupić całą płytę 5m2 + koszt cięcia. Dlatego mi wychodzi taniej. A zwłaszcza jak chcesz kupić dwie grubości...

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    ale bez wychodzenia z domu
    Szczerze mówiąc i tak wolałbym osobiście odbierać takie rzeczy i sprawdzać na miejscu. Bo ktoś zawsze może pomylić wymiar, a to zawsze się może zdarzyć i wyjaśniaj sobie to później przez telefon...

Skomentuj

Szukałem w kilku firmach we Wrocławiu najtaniej wychodzi MDF w firmie Juan. 18stka 147zł, 22ka-180zł brutto za całą płytę. Chyba się skuszę.

Skomentuj

18stka 147zł, 22ka-180zł brutto za
        Musisz doliczyć cięcie, jeśli masz dużo formatek to może będzie ci się opłacać zamówieć przez net.

http://www.centrumoklein.pl/index.ph...e148a5036f1639

Skomentuj

Pocięcie 20zł:) róznica w cenie zapewne zniknie przez kuriera.

Skomentuj

No widzisz w Wawie w Juanie formatka kosztuje 4zł przy 20 szt. wychodzi 80 zeta ;-(

Skomentuj

MDF zakupiłem w firmie Meblar. Koszt 22 201zł, 18stka około 155zł. Koszt Cięcia niezalezny od ilosci formatek 29zł!

Skomentuj

Koszt 22 201zł,
                Co co...? 10znaków.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                  Co co...? 10znaków.
                  MDF zakupiłem w firmie Meblar. Koszt 22mm grubości ->201zł, 18stka około 155zł. Koszt Cięcia niezalezny od ilosci formatek 29zł!

Skomentuj

MDF zakupiłem w firmie Meblar. Koszt 22mm grubości ->201zł, 18stka około 155zł. Koszt Cięcia niezalezny od ilosci formatek 29zł!
                    Jaka wielkość płyty w tych cenach ?

Skomentuj

Płyta "standardowa" czyli 2070x2800. Wybór mają duzy. Przy duzej ilosci formatek opłaca się ze względu na koszt cięcia. Przy okazji wycieli mi to na "poczekaniu"(przez błąd pani u której zamawiałem) co trwało około 10-15minut.

Skomentuj

Czaruję...
                      X