Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc w projekcie kolumn H/A

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc w projekcie kolumn H/A

Gdzie znajdę kogoś kto zaprojektowałby kolumny ze zwrotkami

Plan jest taki:
    1.Mam głośniki niskośrednio i wysokie
    2.Chciałbym aby ktoś wykonał mi projekt zwrotek i obudów (litraż, kształt, wszelkie niuanse etc). Oczywiście oparte na pomiarach.
    3.Reasumując, dostarczam przetworniki a dostaję plan w jakie obudowy je włożyć :)

Mógłby być sam projekt, lub nawet z wykonaniem, wszystko zależy od tego w jakich kwotach to oscyluje.
    Fajnie gdyby był ktoś taki w Lublinie

Na razie interesują mnie same namiary, bo nie wiem ile to może kosztować i czy będę akurat dysponował gotówką

witam kolege z zaprzyjaznionego forum:)

napisz chociaz jakie to glosniki
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ile może kosztować? Dużo bo:

Takowa osoba musi wykonać obudowy testowe, zwrotnice testowe i praktycznie wszystko inne oprócz kupna przetworników - pytaniem lepszym jest ile jesteś w stanie dać bo nikt na ślepo by się nie brał raczej.

Skomentuj

Jakie głośniki (za kolegą Łukaszem) i jaka aplikacja dla niskośredniaka? :cool:
        Przyznam, że zważywszy na absencję, jaka mnie ostatnio ogarnia w temacie - zaczyna mnie "trochę nosić" :flapper:

Skomentuj

ale ty nie jestes z Lublina
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
            Ale mam tam jedną koleżankę - Kasię K. :rolleyes:

Skomentuj

Witam, witam :)

Głośniki to:
              Gorlich VK170
              Pioneer TS T01RS - lub ODR jak kto woli (chyba, że wyląduje w samochodzie) a na jego miejsce wskoczy szpilkowa Vifa.

Dodam tylko, że to jest tylko mój pomysł, a głośniki mam bo kiedyś tam dobrze mi się trafiły, a szkoda, żeby się kurzyły na półce, stąd ta chęć na spróbowanie stworzenia czegoś z tego duetu.

Skomentuj

fajny zestaw
                a masz wzmacniacz domowy, ktory ogarnie 4omy
                i czy twoje srebne glosniczki sa 4 omowe?
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Gorlichy mają 8Ohm ODR'y z tego co się zdążyłem zorientować 6Ohm Wzmacniacz na razie pozostaje kwestią przyszłości.

Skomentuj

jak nie znajdziesz nikogo ze swojej okolicy to ja bym odezwal sie do yoshiego
                    no chyba ze chcesz kogos bardziej "znanego" to mozesz napisac do misiomora - ale nawet nie chce wiedziec ile skasuje za swoje uslugi :lol:

Skomentuj

Na razie wysłałem zapytanie do jednego zakładu w Lublinie, zdarzył mi się z nimi kontakt i wiem, że fachową rękę oferują, zatem poczekam na ich odpowiedź. Oczywiście w międzyczasie mile widziane i tu propozycje :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X