Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie, nie ma mowy o żadnych tabletkach i gumach. Idzie nowa era, tzw dobra zmiana, mamy się rozmnażać jak żółtki, a jak już będzie nas więcej jak ruskich pójdziemy na nich i ich w końcu załatwimy. I tyle w temacie.

Skomentuj

A jak sami nie damy rady w rozmnażaniu to pomogą nam śniadzi bruneci.

Skomentuj

A teraz daja pincet to grzech nie skorzystać

Skomentuj

Przypominam, ze polityka i religia to nie są akceptowane tematy na forum
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
            A proszki przeciwbólowe to nie jest przypadkiem większe ryzyko bez nadzoru lekarza ?
            Zdaje mi się że nie, ale się nie znam. Lata obserwuje biorące i stwierdzam że hormony to wielka siła. A to jest bomba hormonalna. Rozpierducha na parę miesięcy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
              Rozpierducha na parę miesięcy
              A niechciane dziecko to rozpierducha przez kilkanaście lat:P
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                Rozpierducha na parę miesięcy.
                Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                Na całe życie w przypadku dziecka, do tego jeśli było niechciane to i ono oberwie w życiu przez głupotę rodziców.

Skomentuj

Wszystko się zgadza. Dlatego piszę ze mam mieszane uczucia.

Skomentuj

Robił ktoś zakupy na Aliexpress? W jaki sposób mogę zapłacić za zamówienie nie mając karty kredytowej ani płatniczej?

http://pl.aliexpress.com/?spm=2114.56010108.1.2.9j0maC

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                      Robił ktoś zakupy na Aliexpress? W jaki sposób mogę zapłacić za zamówienie nie mając karty kredytowej ani płatniczej?

najlepiej przez PayPal
                      audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
                      http://www.rane.com/note160.html
                      Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Jak masz konto to i kartę, aby wybrać kasę z bankomatu.... Czyż nie ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez bolonietoperz Zobacz posta
                        PayPal
                        Aliexpress wycofało się dawno temu z tego systemu.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                          Jak masz konto to i kartę, aby wybrać kasę z bankomatu.... Czyż nie ?
                          Mam, i co dalej?

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta

Bo dupa to nie zabawka
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Echo1 no i placisz swoja karta podajac jej nr, date i 3cyfrowy kod zabezpieczajacy przy podpisie. Bank Ci przewalutuje i spokoj.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                Bo dupa to nie zabawka
                                Rozumiem, że Ty uprawiasz seks tylko i wyłącznie w celach prokreacyjnych?
                                Poza tym może nie specjalnie uważałem na lekcjach biologii ale zdaje się, że z "dupy" to dzieci nie będzie :P

Ja rozumiem ludzi, dla których dzieci są najważniejsze, ale trzeba też zrozumieć ludzi, dla których tak nie jest. Jak już pisałem - żyj i daj żyć innym :)
                                Last edited by LuSzTi; 26.03.2016, 14:53.
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ty wszystko odbierasz osobiście?

Przesłanie było proste
                                  Aby myślec jak sie cos robi

A słowo "dupa" użyte było jako chodnikowe określenie atrakcyjnej kobiety
                                  Przykład "patrz jaka fajna dupa idzie"

Napisane dla zobrazowanie a nie żebym utożsamiał sie z tym powiedzeniem
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta

Jest też chyba Przelewy24 i robisz przelew bezpośrednio ze swojego banku.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Pigułki i gumki to przeżytek.
                                    Wymyślono coś wygodniejszego. :-)

http://www.dailymail.co.uk/health/ar...e-scrotum.html

Skomentuj

Macie jeszcze kilka fotek z tostera :) skurczybyk ma tylko jedna pare tr. sterujacych w klasie A a grzeje sie jakby cala koncowka pracowala w tej klasie :) 52 stopnie w spoczynku lapie, pod obciazeniem mozna nim ogrzac niewieliki pokoj :)
                                      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

co to za pacjent?? mi kilka aukcji odpadło:angry: ostatni był Sony TA-F870ES poszedł za 520 euro :( teraz może się w końcu uda i kupie srebrnego Sony TA-F770ES

Skomentuj

Dobry, chciałbym zakupić kabelki do kolumn głośnikowych 10M(2x5M). Myślałem że przy takiej długości 2x2,5mm2 będzie dobrym rozwiązaniem chociaż z drugiej strony odległość duża, a mocy mało może 1,5mm2. Pytanie u kogo zamówić. Nie chcę się bawić w jakieś "m = 10zł",ale chciałbym 100% OFC.
                                          Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Czaruję...
                                          X