Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ministrowie obrony

Skomentuj

Aaaa...... To teraz wiem skąd japońce biorą inspiracje...

Skomentuj

I jak tam Panowie?
        Dłonie całe?
        Wątroba nadal pracuje?
        Sprzęt grający przeżył?

Skomentuj

W porządku u mnie przynajmniej, sprzęt gra i bucy😁😉

Skomentuj

Żyje i sprzęt działa.

Skomentuj

Żyje głowa boli ,idę do apteki po hepatil troche się przewietrze :biggrin:

Skomentuj

Kompleksowy serwis wzmacniacza Pioneer SA-9500, sprzet pomimo 43 lat ma kondensatory zachowane w bdb stanie, jak zwykle w sprzecie w tym wieku najwiekszymi bolączkami były trzeszczace i niekontaktujace elementy takie jak potencjometry i przelaczniki, jedyna sluszna metoda to rozebranie i wyczyszczenie, jakiekolwiek pryskanie preparatami przynosi poprawe tylko na chwile, zresztą i ten był przez poprzedni serwis wypsikany.
                Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Może ktoś jeszcze nie wie
                  https://niebezpiecznik.pl/post/powaz...zwolnisz-o-30/
                  https://niebezpiecznik.pl/post/szcze...own-i-spectre/

Skomentuj

Wczoraj własnie sie dowiedziałem ale myślałem że tylko intel ma problemy...
                    chciałem coffee lakea, ale rayzen chyba nie ma tego błędu ?
                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Wyjaśnisz swoimi słowami to zamieszanie. Nie ogarniam tych informatycznych spraw.
                      Czy ja jako użytkownik komputera domowego używanego do przeglądania internetów mam się czego obawiać?

Skomentuj

Odkryto błąd w architekturze procków przedewszystkim Intela od 2010r wszytkie procki... Już wprowadzaja patche w systemach operacyjnych żeby przebudować cały kernel. Będą działąły ale zwolnią nawet do 63% zależne od procesu...
                        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Jeżeli ktoś wymyśli wirusa który pozwoli się wstrzelić do jądra procesora, to będzie mógł odczytywać twoje dane. Czyli od haseł poczty po transakcje bankowe. Przeje...ne.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

No to lipa trochę jest.
                            Wszystko spoko tylko skąd teraz dobry procesor wziąć?
                            Trzeba stary komputer z przed 2010r uruchamiać.
                            Last edited by Adzik94; 04.01.2018, 10:06.

Skomentuj

Jeśli chodzi o intela to trzeba czekać na nową generacje... w AMD nie wszystki modele maja problem. Więc wchodzi w gre przesiadka na AMD...

Skomentuj

Hehe, a C2D w starym Latitude ma się dobrze, rok 2008 więc obaw raczej nie ma, także w tej sytuacji mogę spokojnie zostać przy Intelu.

Skomentuj

Po co brać intela, skoro można kupić droższe i wolniejsze amd? jak składać to na bieżących modelach...

Skomentuj

Nie takie wolniejsze
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez siewcu Zobacz posta
                                      Po co brać intela, skoro można kupić droższe i wolniejsze amd? jak składać to na bieżących modelach...
                                      Niestety AMD też ten problem dotyczy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Artmag Zobacz posta
                                        Niestety AMD też ten problem dotyczy.

Ale nie wszystkie modele...

Skomentuj

Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
                                          Hehe, a C2D w starym Latitude ma się dobrze, rok 2008 więc obaw raczej nie ma, także w tej sytuacji mogę spokojnie zostać przy Intelu.
                                          Every Intel processor which implements out-of-order execution is potentially affected, which is effectively every processor since 1995
                                          Więc nie byłbym taki pewny co do C2D.
                                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                                          X