Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Panele do suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dokladnie, mialem o to samo poprosić :)

Skomentuj

Niestety nie,linia będzie na dwóch GDN-22-300-8-SW,miałem ten głośnik w linii i byłem z niego bardzo zadowolony. SW.STX.8.1,5.250.8.F.A.FC.X po za tym jest za drogi

Sub jest dla klienta,będzie schowany za rozwijanym ekranem rzutnika,wymiary będą duże,100cm x 120cm i głębokości 23cm,będzie jednocześnie podstawą do centrali. Projekt jeszcze się robi.

Skomentuj

Jesli moglbym cos wtracic, to majac dwa gdn'y zrobilbym linie push-pull zamiast dwoch osobnych TL. Chodzi o to, ze taka linia bedzie miala wysoka sprawnosc, a przy okazji jeszcze zmniejszymy znieksztalcenia. Kazdy, kto robil taka wersje, zarzeka sie ze slychac wyrazna poprawe jakosci basu z modelu push pull.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          Sub jest dla klienta,będzie schowany za rozwijanym ekranem rzutnika,wymiary będą duże,100cm x 120cm i głębokości 23cm,będzie jednocześnie podstawą do centrali.
          Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Jesli moglbym cos wtracic
          I jeśli ja także, to chciał bym od siebie dodać tylko tyle że: sub powinien być mobilny...

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
            I jeśli ja także, to chciał bym od siebie dodać tylko tyle że: sub powinien być mobilny...
            To znaczy, ze co? Mamy na nim podrozowac, jezdzic nim po mieszkaniu? Niebardzo rozumiem :)

Skomentuj

Nie na temat...
              jezdzic nim po mieszkaniu?
              raczej tylko po pomieszczeniu w którym się znajduje (sie pytasz jak byś rzeczywiście nie wiedział :razz: )

Skomentuj

...zrobilbym linie push-pull zamiast dwoch osobnych TL.
                Nie będzie dwóch subów,będzie jeden na dwóch głośnikach.

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                ...sub powinien być mobilny...
                W tym pomieszczeniu były tylko dwa miejsca na postawienie suba,jedno z tych miejsc od razu odrzuciłem,zostało miejsce za ekranem i tak też już zostanie.

Temat się tyczył panelu a nie samej linii,można już go zamknąć gdyż panel został zakupiony,słaby bo słaby ale i tak zatrzęsie pokojem bo linia zrobi swoje. Jak ją zrobię to może nawet się pochwalę na forum.

---------- Post dodany o 22:37 ---------- Poprzedni post o 09:14 ----------

Mam już panel i głośniki :) Panowie,z tym panelem nie jest tak źle,przy dobrym sygnale i ustawieniu połowy volume na panelu już jest głośno Jutro składam linię do kupy (nie zakładam tematu gdyż to potrwa dwa dni,ale efekt końcowy pokażę) :)

Skomentuj

Czaruję...
                X