dokladnie, mialem o to samo poprosić :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Panele do suba
Collapse
X
-
Niestety nie,linia będzie na dwóch GDN-22-300-8-SW,miałem ten głośnik w linii i byłem z niego bardzo zadowolony. SW.STX.8.1,5.250.8.F.A.FC.X po za tym jest za drogi
Sub jest dla klienta,będzie schowany za rozwijanym ekranem rzutnika,wymiary będą duże,100cm x 120cm i głębokości 23cm,będzie jednocześnie podstawą do centrali. Projekt jeszcze się robi.
Skomentuj
-
Jesli moglbym cos wtracic, to majac dwa gdn'y zrobilbym linie push-pull zamiast dwoch osobnych TL. Chodzi o to, ze taka linia bedzie miala wysoka sprawnosc, a przy okazji jeszcze zmniejszymy znieksztalcenia. Kazdy, kto robil taka wersje, zarzeka sie ze slychac wyrazna poprawe jakosci basu z modelu push pull.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaSub jest dla klienta,będzie schowany za rozwijanym ekranem rzutnika,wymiary będą duże,100cm x 120cm i głębokości 23cm,będzie jednocześnie podstawą do centrali.Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJesli moglbym cos wtracic
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaI jeśli ja także, to chciał bym od siebie dodać tylko tyle że: sub powinien być mobilny...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postajezdzic nim po mieszkaniu?(sie pytasz jak byś rzeczywiście nie wiedział :razz: )
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta...zrobilbym linie push-pull zamiast dwoch osobnych TL.
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta...sub powinien być mobilny...
Temat się tyczył panelu a nie samej linii,można już go zamknąć gdyż panel został zakupiony,słaby bo słaby ale i tak zatrzęsie pokojem bo linia zrobi swoje. Jak ją zrobię to może nawet się pochwalę na forum.
---------- Post dodany o 22:37 ---------- Poprzedni post o 09:14 ----------
Mam już panel i głośniki :) Panowie,z tym panelem nie jest tak źle,przy dobrym sygnale i ustawieniu połowy volume na panelu już jest głośnoJutro składam linię do kupy (nie zakładam tematu gdyż to potrwa dwa dni,ale efekt końcowy pokażę) :)
Skomentuj
Skomentuj