Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Autodesk AutoCAD WS

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Autodesk AutoCAD WS

Dla poszukujących polecam rozwiązanie firmy Autodesk dedykowane pod przeglądarkę Google Chrome, mianowicie AutoCAD WS. Przy przyzwoitym łączu można bardzo fajnie popracować, a do tego skorzystać z Cloud Computing.
    Oprogramowanie jest dostępne na PC i Androida (tego jeszcze nie testowałem)
    Link: https://chrome.google.com/webstore/d...jinoopln?hl=pl

Last edited by RpLand; 12.12.2011, 14:47.

czyli dostęp do autocada poprzez przeglądarke? nie wiesz czy coś takiego jest też dla inventora?

Skomentuj

Dokladnie tak. Google mocno rozwija swoj chrom OS i to jest jeden z elementow ich strategii. Dla inventora tez cos jest.
      Wlasnie skonczylem bawic sie AC WS na tablecie z Androidem i musze powiedziec, ze nawet na 7 calach jest znosnie. Pokli co szukam polskich ogonkow w tablecie :)

Sent from my Novo7Advanced using Tapatalk

Skomentuj

ogólnie co do AutoCADa to na moim telefonie sprawuje się całkiem nieźle niestety niektóre złożone projekty wolno ładuje ale to chyba wina łącza i samego telefonu ale jak na moje skromne potrzeby to wystarcza przecież to ma służyć tylko do kosmetycznych i niewielkich zmian i głównie do odczytu

Skomentuj

Dokładnie tak jak mówisz. Ja z założenia mam zamiar na tablecie korzystać z podglądu, tyle że przez wifi, więc będzie w miarę szybko. Do tworzenia zdecydowanie myszka i pecet, tyle, że sam AC WS jest IMHO atakcyjną opcją dla użytkowników takich jak dijowcy :)

Sent from my Novo7Advanced using Tapatalk

Skomentuj

Czaruję...
          X