witam Koledzy, Co sądzicie o tym "potworku" stx'a? Nada sie na porządnego suba ? Parametry ma fajne, ciekawe tylko czy prawdziwe.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sw.stx.15.3.800.8.f.s.mc
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dymit Zobacz posta...ciekawe tylko czy prawdziwe.
Co do samego głośnika,nie mam pojęcia,nie miałem go w rękach.
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaNie bardzo, bo np po co w domu takie ogromne moce?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaA w czym ta moc jakoby przeszkadza?
benek161 przecież to tylko nominalna wartość cewki (czy tam cewek) głośnikaSpójrz też że on przy powiedzmy 80Hz ma 95db
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaSpójrz też że on przy powiedzmy 80Hz ma 95dbJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postado bardzo dużych pomieszczeń
Wszyscy mówicie o tym że duży głosnik nie zagra dobrze w małym pomieszczeniu ale dlaczego?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios221 Zobacz postaWytłumaczysz dlaczego??
Wszyscy mówicie o tym że duży głosnik nie zagra dobrze w małym pomieszczeniu ale dlaczego?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios221 Zobacz postaWytłumaczysz dlaczego?? Wszyscy mówicie o tym że duży głosnik nie zagra dobrze w małym pomieszczeniu ale dlaczego?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postabenek chyba myśli że głośnik oddaje waty tak jak wzmacniacz
benek161 przecież to tylko nominalna wartość cewki (czy tam cewek) głośnika Spójrz też że on przy powiedzmy 80Hz ma 95db
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaZnów się zaczyna... Niech ktoś najpierw udowodni że STX podaje błędne (zawyżone) parametry,potem można rozmawiać na ten temat,jak na razie nikt tego nie dokonał.
---------- Post dodany o 16:19 ---------- Poprzedni post o 16:16 ----------
Z waszych "kłótni" wnioskuje, że głośnik to kusząca propozycja do grania zarówno w domu jak i na małej "estradzie". Coraz bardziej mnie kusi ten potwór (pokój 30m2).
---------- Post dodany o 16:19 ---------- Poprzedni post o 16:19 ----------
Z waszych "kłótni" wnioskuje, że głośnik to kusząca propozycja do grania zarówno w domu jak i na małej "estradzie". Coraz bardziej mnie kusi ten potwór (pokój 30m2).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaTylko że to droga opcja, bo piec będzie kosztowny do takiego zestawu, a skuteczność najniższych pasm dość mizerna.audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
http://www.rane.com/note160.html
Amethyst Trinnov Audio
Skomentuj
Skomentuj