Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przetwornica impulsowa 20-100 Hz z reg. dlugosci impulsu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przetwornica impulsowa 20-100 Hz z reg. dlugosci impulsu.

Witam, pomożecie mi stworzyc schemat? Na elektrodę nawet nie ide, bo tam odrazu mieszają z błotem, a nie o to mi chodzi. Powiem jasno o co mi chodzi, szukam sprawdzonego i prostego schematu wędki elektrycznej, bo muszę wyłowić jak największą ilość sumika karlowatego z mojej hodowli karpia. Niszczy mi narybek i roślinność. A nie stać mnie na kolejny rok strat. Parapetrem tej przetwornicy musza byc:
    *regulowana czestotliwosc 20-100 Hz.
    *regulowane wypelnienie czy dlugosc impulsu
    *napiecie pracy 12-13 V DC
    *Wysterowanie trafa o mocy jakich 500W.
    *Baaardzo tanie wykonanie :P
    Pomóżcie koledzy..

Nie na temat...
    Ty sie chyba kochasz powtarzac... To o czym piszesz nie jest tematyka forum!!

Skomentuj

jak z reszta kazdy temat tutaj Off topic = nie na temat :)

Skomentuj

posiadam taką przetwornice

Skomentuj

tak z ciekawosci zapytam, jak ty chcesz tylko tego sumika, nie ruszajac karpi?

Skomentuj

Witam to jest niemożliwe do zrobienia, żadna nawet najbardziej zaawansowana wędka tego nie potrafi, co do budowy to zapomnij, bo to nie jest ani proste ani tanie a co do parametrów to coś gdzieś usłyszałeś albo zobaczyłeś ale to nie jest tak jak to sobie wyobrażasz.

Skomentuj

A to jest do łowienia czy razenia prądem?

Skomentuj

Generalnie sluzy do klusowania, poza prywatnymi zbiornikami, bo na tych to mozna zdaje sie nawet legalnie uzytkowac http://www.wedka-elektryczna.com.pl/
                Wrzuc na tubie hasło "wedka elektryczna" to zobaczysz jak, co i ile mozna tym "lowic" (szczegolnie rosyjskie filmy)
                Jak bym spotkal na moich jeziorach takiego klusola, osobiscie bym mu w dupe wsadzil taka wedke, na szczescie nie sa to czeste praktyki.

Skomentuj

Czaruję...
                X