Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF online i inne gadżety stolarskie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja kupowałem swego czasu tu: http://allegro.pl/show_user.php?uid=18714948
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A w Rzeszowie w castoramie, praktikerze i leroy merlin pytałeś? Kiedyś w leroy nie musiałem całej płyty kupować chyba, że się już pozmieniało. Zapytaj jeszcze tutaj http://www.its.net.pl/ kiedyś można było kupić pół płyty nie wiem jak teraz.

Skomentuj

Witaj, jak masz w pobliży obi to tam da się formatki kupić. w Radomiu jest tak o ile pamiętam, że 3 pierwsze formatki gratis, a później 2zł za docięcie każdej sztuki. A przez internet to nie wiem- sam bym chętnie skorzystał bo do Radomia mam prawie 50km
        pozdr

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
          Przeniosłem do identycznego tematu.

Skomentuj

ktos cos wie o mdf na wymiar online? bo niestety meblux juz nie sprzedaje :/

Skomentuj

http://www.osb.pl/plyty/plyta-mdf/

Skomentuj

tutaj trzeba wziac formatke... jakbym chcial cala to bym zamowil u siebie w skladzie :P potrzebuje male ilosci :]

Skomentuj

Ja u tego goscia kupowalem http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-11735946

Skomentuj

53pln/m2 za 18mm chyba bedzie trzeba kupic cala formatke i wrzucic do piwnicy :/

Skomentuj

No to z tym ciężej, u mnie w Liroy zmienili piłę na nową i w ofertę wsadzili mdf 18mm z cięciem po 34zł więc na razie mam spokój.
                      Także cięcie całkiem nieźle trzyma wymiar i towar taki jak potrzeba :-)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                      53pln/m2 za 18mm chyba bedzie trzeba kupic cala formatke i wrzucic do piwnicy :/
                      Dobry ruch, niż przepłacać 100%..

Skomentuj

meblux69 mial swietne ceny mdf... 18mm za 25pln/mkw z tego co pamietam... tylko ze wyrzynarka bedzie masakryczne ciecie :/ a prowadnicy brak :P

Skomentuj

a moze poszukaj kogos na wspolny zakup?

Skomentuj

nikogo nie ma tu z mojego rejonu wschodniego a z bialegostoku gdzie sa markety budowlane na mkw nie ma jak przewiezc bo mam coupe :P
                            zawsze kupuje cale plyty ale pozniej tego pelno zalega w piwnicy rzed dlugi czas i zaczyna sie wynoszenie wyrzucanie po nocach by nikt nie widzial bo gabaryty dodatkowo platne itp itd

Skomentuj

meblux69 mial swietne ceny mdf
                              Miał...
                              Teraz nigdzie go nie "widzę". Jak pisałem maile i dzwoniłem to brak kontaktu.
                              marcinsywala.pl
                              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

nikogo nie ma tu z mojego rejonu wschodniego
                                potnij nadmiar na jakies male popularne monitorki i sprzedawaj wysylkowo po kosztach
                                pojdzie i sie nie zmarnuje

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                  Miał...
                                  Teraz nigdzie go nie "widzę". Jak pisałem maile i dzwoniłem to brak kontaktu.
                                  tez pisalem 0 kontaktu

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  potnij nadmiar na jakies male popularne monitorki i sprzedawaj wysylkowo po kosztach
                                  pojdzie i sie nie zmarnuje
                                  troche bez sensu... kupie mdf narobie sie przy cieciu caly dzien i sprzedam po kosztach
                                  pisalem do hurtowni gdzie zawsze kupuje o aktualne ceny no i sa dobre tylko wlasnie ciecie masakrycznie drogie :/

plyty 2070x2800

18 - 143
                                  22 - 177
                                  25 - 208

ceny brutto/szt. + cięcie 4 zł/formatka.

Skomentuj

A nie ma u ciebie hurtowni stolarskich, gdzie meblarze się zaopatrują?

Skomentuj

to wlasnie ta o ktorej wyzej napisalem :) ceny mdf dobre 25pln/mkw ale ciecie w chorych cenach przy tym zajeciu gdzie potrzeba duzo elementow :) kino 5.1 to min 150pln za ciecie.... u mebluxa zamawialem plyty na kino to z wysylka zaplacielm rowna 100

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                        No to z tym ciężej, u mnie w Liroy zmienili piłę na nową i w ofertę wsadzili mdf 18mm z cięciem po 34zł więc na razie mam spokój.
                                        Także cięcie całkiem nieźle trzyma wymiar i towar taki jak potrzeba :-)
                                        Możesz zdradzić o którym konkretnie Leroy mówisz? :)

Skomentuj

Na Modlińskiej, ostatnio był brak :-( ale po 20 ma być dostawa i obiecali że będzie w ciągłej dostawie. Jak trafisz na dobrego gościa to pocięte jest naprawdę dobrze.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X