Ja kupowałem swego czasu tu: http://allegro.pl/show_user.php?uid=18714948
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
MDF online i inne gadżety stolarskie
Collapse
X
-
A w Rzeszowie w castoramie, praktikerze i leroy merlin pytałeś? Kiedyś w leroy nie musiałem całej płyty kupować chyba, że się już pozmieniało. Zapytaj jeszcze tutaj http://www.its.net.pl/ kiedyś można było kupić pół płyty nie wiem jak teraz.
Skomentuj
-
No to z tym ciężej, u mnie w Liroy zmienili piłę na nową i w ofertę wsadzili mdf 18mm z cięciem po 34zł więc na razie mam spokój.
Także cięcie całkiem nieźle trzyma wymiar i towar taki jak potrzeba :-)
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta53pln/m2 za 18mm chyba bedzie trzeba kupic cala formatke i wrzucic do piwnicy :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta53pln/m2 za 18mm chyba bedzie trzeba kupic cala formatke i wrzucic do piwnicy :/
Skomentuj
-
nikogo nie ma tu z mojego rejonu wschodniegoa z bialegostoku gdzie sa markety budowlane na mkw nie ma jak przewiezc bo mam coupe :P
zawsze kupuje cale plyty ale pozniej tego pelno zalega w piwnicy rzed dlugi czas i zaczyna sie wynoszenie wyrzucanie po nocach by nikt nie widzial bo gabaryty dodatkowo platne itp itd
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postameblux69 mial swietne ceny mdf
Teraz nigdzie go nie "widzę". Jak pisałem maile i dzwoniłem to brak kontaktu.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postanikogo nie ma tu z mojego rejonu wschodniego
pojdzie i sie nie zmarnuje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaMiał...
Teraz nigdzie go nie "widzę". Jak pisałem maile i dzwoniłem to brak kontaktu.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapotnij nadmiar na jakies male popularne monitorki i sprzedawaj wysylkowo po kosztach
pojdzie i sie nie zmarnuje
pisalem do hurtowni gdzie zawsze kupuje o aktualne ceny no i sa dobre tylko wlasnie ciecie masakrycznie drogie :/
plyty 2070x2800
18 - 143
22 - 177
25 - 208
ceny brutto/szt. + cięcie 4 zł/formatka.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaNo to z tym ciężej, u mnie w Liroy zmienili piłę na nową i w ofertę wsadzili mdf 18mm z cięciem po 34zł więc na razie mam spokój.
Także cięcie całkiem nieźle trzyma wymiar i towar taki jak potrzeba :-)
Skomentuj
Skomentuj