Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupie Sound Blaster Audigy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Faceci otwórzcie oczy, jeśli pisze że szukam Audigy, a nie Audigy2 i w dodatku używki bo nowych takich już nie ma, to kolejny raz dajecie mi linki do Audigy2 za kosmiczną cene. To nie Elektroda że im więcej piszesz tym lepiej.Była taka jedna na Allegro i poszła za 335zł, niestety ktoś mnie ubiegł. Jeśli mi piszecie żebym wywalił topic, to napiszcie również temu co podaje linki do swoich aukcji. Powiem szczerze że to forum mnie nie grzeje i jeśli dostane bana napewno się tym nie zmartwie. Ale czytajcie co piszecie i odpowiadajcie sensownie na zadawane pytania.

Skomentuj

Stempel, no i sie wcale nie dziwie Twojej frustracji.Masz pełne prawo po takich odpowiedziach.A bana to i tak pewnie Ci nikt nie da,nikt z osób odpowiedzialnych za to forum sie nie interesuje tym co sie tu dzieje.Luz blues!A z tym audigy to bedziesz miał problem,rzadko kto chce sie pozbyć ,niestety.
      PZDR

Skomentuj

dokladnie panowie niestety widzicie tylko to co chcecie, Stempel wyraznie napisal kupie nie SPRZEDAM! a to chyba wielka roznica i napewno nie powod do takiego cwaniakowania,

pozatym nie wiedzialem ze na allegro sa oferty typu "kupie",
        Zamieszczone przez tomck
        czy to jest allegro nie wydaje mi sie

w ten sposob niestety pokazujecie swa niechec do pisania postow a zarazem chec do nabijania sobie glupiej liczby pod nickiem,

wogole mnie to nie dziwi ze ostatnimi czasu w przeciagu np. 3dni jest bardzo malo nowych postow, spada niestety aktywnosc forum, poprostu ludzie zamiast pisac, czytaja forum przez pewien okres czasu i stwierdzaja ze nie ma sesu zadawac pytania bo i tak zostana zjechani i wybieraja sie na inne forum (niestety znam pare takich osob osobiscie), przykre to ale taka prawda :(

Skomentuj

MoJojojo ma racje, co do jego koncowej wypowiedzi zgadzam sie z nim.

Skomentuj

Widzę że są tu jeszcze normalni ludzie, a już zaczynałem się martwić że nie będzie tu z kim pogadać.

Skomentuj

Nie martw sie Stempel :) moze załozymy stowarzyszenie normalnych forumowiczów? :) Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
              X