Chciałbym takiego debila w swoje łapki dorwać!Już nigdy by do kompa nie zasiadł!Takie postępowanie to bandytyzm i złodziejstwo,oni się hackerami nazywają a są zwykłymi bandziorami!Obrażają prawdziwych hackerów!Banda zwykłych gówniarzy co tylko hasła umią podpatrzeć bądź złamać za pomocą softu z netu.
PZDR
Dalex1, ja mówie poważnie,parenaście razy miałem styczność z takimi sytuacjami.I zawsze było:"To wina hackerów"Pytam sie,jakich hackerów?Co?Hacker nie niszczy cudzego mienia.Te włamy to wina głupich,beznadziejnych gówniarzy którym sie nudzi.Prawdziwy hacker nie schodzi do tak niskiego poziomu.
PZDR
P.S.
Niech żyją hackerzy!Bez nich nadal byśmy mieli winows 3.11 for workgroup :P
[quote="umberto"]Dalex1, .Te włamy to wina głupich,beznadziejnych gówniarzy którym sie nudzi.
No to ja jestem głupim beznadziejnym gówniarzem? mysle ze nie .... a nieda sie zobaczyc IP kompa ktorym tego dokonano albo gdzies to zgłosic?
Dalex1, przecież ja sie Ciebie nie czepiam,broń Boże!Poprostu tylko mówie jak jest naprawde.Te włamy to robota tak jak wspomniałeś głupich gówniarzy.A zabezpieczyć to sie nigdy porządnie nie da.Zawsze wyjdzie jakaś dziura.
PZDR
Da się porządnie zabezpieczyć, ale to kosztuje. Do dużych, poważnych, bogatych serwisów jest mało włamań. Większość włamań na nieprofesjonalne serwisy robią script-kiddies, którzy(które? za pomocą programów ściągniętych z netu włamują się na słabo zabezpieczone serwery :( żadna filozofia.
Dlatego strone jest zawieszona obecnie.
Postaram sie odszukac frajera, a ze slabo zabezpieczone moze i tak gdyz nikt nie zaklada ze znajdzie sie podobny sportowiec (bo wartosci hyper tajnej ni ema) no i tanio zrobiona. Wk jestem jak nie wiem.
Ehh ludziom sie nudzi po prostu i tyle. I od tego glupoty przychodza do glowy. To tak jak z kolesiami robiacymi graffiti. Jakbym takiego zlapal ze na moim domu cos "tworzy" to bym mu tym sprayem gebe wymalowal! I jeszcze zalakierowal zeby nie zeszlo. A tym pseudo-hakerom to zycze raka prostaty!
Skomentuj