Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

LED 40-42 Samsung?Toshiba? Pomoc w wyborze telewizora.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wszystko ladnie pieknie, ale najgorsze jest to, ze nawet na platformach cyfrowych kanalow FullHD jest tyle co kot naplakal ( a i tak to nie jest prawdziwe FullHD tylko z przeplotem ), natomiast sygnal cyfrowy rozdzielczosci SD ( zwykle programy ktorych jest najwiecej ) i tak na LCD wyglada do kitu. Dlatego do ogladania telewizji zawsze wybralbym plazme, bo jej obraz na rozdzialkach nienatywnych jest po prostu lepszy. LCD mialo zawsze z tym problem i do dzis ma. Natomiast gdybym mial podlaczonego kompa, konsole, czy blureja do TV to juz zmienia postac rzeczy.

Skomentuj

Widzę że temat się mocno rozwinął :-)

Biorąc pod uwage sygnał który zastosował Racjonalny, napewno ma rację. W przypadku analogu, i w dodatku kablówki osiedlowej niestety obraz wygląda gorzej na LCD.. ;-(
      Każdy dekoder telewizji satelitarenej nawet analogowej to już spory postęp, nie wspomnę już o cyfrowym czy HD. Blueray to inna bajka, pod pewnymi warunkami.

Luszti ma rację, najpierw sprawdź czy masz w ofercie dekoder cyfrowy, jeśli nie pozostaje jeden z dostawców warunek że mamy gdzie powiesić antenę..

Skomentuj

Racjonalny, popatrz na ofertę UPC. Mam u nich trój-pak: internet, telefon, TV z programami HD i nagrywarkę HD (bardzo wygodne uradzenie). Jestem zadowolony ze świadczonych mi usług przez tę firmę - mogę polecić.
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Za 150 czy 200 zł miesięcznie

Skomentuj

Trójpak tak, TV wyjdzie mniej :)
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
            X