Dzieki za zyczenia i nawzajem. Ja juz sobie sprawilem prezent pod choinke !!!!! ale oczekuje na wiecej !!!!!!!
Pozdro i Wesołych Świat??
P.S Uwazajcie na palce odpalajac nowe sprzety !!!!!
Wzajemnie oczywiscie... u mnie na swieta zagraja juz gotowe kolumienki. Wzialem sobie wolne z pracy i je dopieszczam Mam nadzieje ze zdaze...
Zycze wszystkim wesolych, pogodnych i niekoniecznie glosnych swiat, szampanskiego sylwestra i wielu udanych konstrukcji :)
to ja też życze wszystkim wesolych swiat, duxo prezentów, pieniedzy, ładnych lasek, zdrowia i czego tam sobie chcecie
am ikolaj przyniesie mi samochód DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dexter pewnie ma niezłego doła, mnie też czasem Święta drażnią i pewnie Go rozumiem. Ale pomimo to Wesołych Świąt wszystkim. Dexter głowa do góry, nie zawsze pada deszcz, czasem też świeci słońce.
Dexter ... pod pewnymi względami masz racje ... ale bedzie leciał mój ulubiony film "Kevin sam w domu" i chyba co rok leci dlatego święta nie są takie złe
tak wogóle to takze wszystkiego naj z okazji świąt i zblizającego sie nowego roku :)
ps. prezenty to prezenty , a jak słysze że ktoś sobie zażyczyl coś np. nagrywareczke to mnie kręci ... =/
No bo widzicie ! Zeby zasłużyć na nagrywarke to trzeba być grzecznym przez cały rok i nie można oczywiście zapomnieć o liście do Świętego Mikołaja . A ja tak Bogiem a prawdą kciałbym projektor, chodź wiem że, mojej rodzinki na to nie stać. Może za rok, albo prędzej sobie sam zrobie ! Święta lubie ale nie chce mi się choinki ubierać, jeszcze jakby ona jakoś wyglądała . Tak na koniec to Wesołych Świąt, spełnienia najskrytszych marzeń, zastrzyku gotówki na DIY, i oczywiście kochanej dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!
Skomentuj