Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wojskowa Akademia Techniczna w Warszawie - opinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wojskowa Akademia Techniczna w Warszawie - opinie

Cześć!

Za rok planuję sobie rozpocząć studia na WAT-cie :) oczywiście jeśli się dostanę..
    Słyszałem wiele pozytywnych jak i negatywnych opinii o tej uczelni, będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mógłby coś o niej powiedzieć. Być może ktoś z Was studiował bądź też studiuje tam na wydziale cybernetyki? Trudno tam się dostać? Interesuje mnie opinia na temat właśnie wydziału cybernetyki, zarówno studia cywilne jak i wojskowe.

Z góry dziękuję za pomoc.

Na jaki kierunek się wybierasz? sam studiuje MIBM na politechnice lubelskiej i jeśli chcesz balować, słuchać bajek wykładowców albo studentów studiujących bo im mama kazała lub na wp.pl pisało ze dla inz jest praca to zapraszam do lublina... a tak na poważnie omijaj z daleka lublin bo to czarna dziura ....

Skomentuj

wojak na cywilny WAT czy nawojskowy chcesz iść ?? niezależnie na który wg mnie warto. Ale podobno np na elektonice jest ciężej niż na takiej Polibudzie...

Skomentuj

Szukaj takich kierunków, po których na pewno dostaniesz pracę. Cybernetyka to całkiem dobry kierunek, ale nie sądzę, żeby z pracą było łatwo. Jeszcze się nie spotkałem, żeby jakiś zakład pracy szukał cybernetyka. Praca pewnie będzie, ale tylko dla nielicznych. Ja bym proponował iść w kierunku automatyki, elektroniki, robotyki itp. Praca na 99,9% i to z zarobkami od 4kzł w górę już po kilku latach pracy.

Skomentuj

Zamieszczone przez eternality Zobacz posta
          Ale podobno np na elektonice jest ciężej niż na takiej Polibudzie...
          Studiuje elektronike informatyke i telekomunikacje na politechnice warszawskiej i troche watpie w to co napisales:)

Skomentuj

Czaruję...
          X