Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Targi Tuning i Car Audio Show 2012 - Kraków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Targi Tuning i Car Audio Show 2012 - Kraków

Witajcie!

Strasznie zabiegany jestem ostatnio, i zapomniałem was zaprosić na fajną imprezę:

Targi Tuning i Car Audio Show 2012 odbywające się co roku w Krakowie.

W dniach od 12 do 13 maja 2012 r. na terenie firmy Targi w Krakowie, przy ul. Centralnej 41a już po raz dziesiąty odbędą się Targi Tuning Show w Krakowie.

Tuning Show w Krakowie to świat motoryzacji, którego nie zobaczysz na co dzień na polskich drogach!
    Najnowsze trendy w stylistycznych modyfikacjach samochodów, niewiarygodnie mocne silniki, nieprawdopodobne przyspieszenia i setki decybeli wydobywające się z wbudowanych systemów CarAudio. Akcesoria motoryzacyjne, tuningowe i audio. Ponad 100 niepowtarzalnych samochodów z całej Polski walczących o uznanie i respekt. A także to, czego nie może zabraknąć na prawdziwych targach motoryzacyjnych - widowiskowe konkurencje: dojazd do przeszkody, najniższy samochód, najliczniejszy zespół w samochodzie, Tuning bez tajemnic czyli zawody Wojna Północ- Południe, profesjonalne zawody Car Audio.

W tym roku podczas Targów obędą się m.in.:

* Ekstremalne Pokazy Driftu w wykonaniu teamu D1krk
    * Salon Custom - Strefa Samochodów Amerykańskich w stylu Muscle. NOWOŚĆ!
    * Pokazy ewolucji motocyklowych „Stunt Show”
    * Bardzo ważne dla fanów Car Audio zawody DbDrag Racing, Bass Race i Db Tuning Cup wyłaniające najlepiej nagłośniony samochód Targów.
    * Salon Auto Detailingu NOWOŚĆ !

Plan na jutro:
    10:30 – 12.30 Zawody Tuningowe Wojna Północ-Południe
    12:30 – 13.15 Pokaz Driftu D1 KRK
    13.40 – 14.30 Pokazy ewolucji na Quadach „Stunt Show”
    15:00 - 16:00 Wyścigi GYMKHANA Kraków 2012
    16.00- 17.00 c.d Zawody Tuningowe Wojna Północ-Południe
    17.00 – 18.00 Pokaz Driftu D1 KRK

11:00 - 17:00 Zawody Car Audio: dB Drag Racing, dB Tuning Cup oraz Bas Race wyłaniające najlepiej nagłośniony samochód Targów.
    11:00 - 17:00 Prezentacje sprzętu auto Hi Fi w Salonie CAR AUDIO

Oraz przedsmak dla tych których nie będzie, albo dla tych, którzy wybiorą się zobaczyć to na własne oczy

PS. Panie są wyborne!

Fotogaleria dzień pierwszy:

http://photobucket.com/tuningshow2012

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    Plan na jutro:
    10:30 – 12.30 Zawody Tuningowe Wojna Północ-Południe
    tutaj mozecie zobaczyc samochod robiony przez audio-technik (zdjecie 38 z galerii)

Last edited by Pawel S.; 12.05.2012, 19:54.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      tutaj mozecie zobaczyc samochod robiony przez audio-technik (zdjecie 38 z galerii)
      Jeszcze mi powiedz że byłeś! spędziłem wiele czasu przy tym samochodzie, ale nie pokapowałem że to wasza świetna robota :)

Wczoraj spędziłem czas na cykaniu fotek, dziś bardziej skupiłem się na wystawcach. Było co zobaczyć, bo o odsłuch bardzo ciężko - przekonałem się o tym słuchając Skody Pawła K. która mnie wcale nie urzekła ani nie przekonała.
      Dlatego wybieram się więcej posłuchać do Sosnowca :P
      Biała Meganka nie zawiodła i bardzo mi się spodobała.

Dziś publika dopisała, było sporo wiary, było także na co popatrzeć, Panie wyborne!

Ogólnie bardzo udane targi, dziękuje wszystkim za poświęcony czas i poznanie osób wreszcie w realnym świecie.

Jednocześnie zapraszam za rok, myślę że będzie jeszcze lepsza impreza! :)
      Last edited by LightSound; 14.05.2012, 01:16.

Skomentuj

Jeszcze mi powiedz że byłeś!
        pewnie ze nie :p
        to samochod klienta, ale robiony przez audio-technik

Jednocześnie zapraszam za rok, myślę że będzie jeszcze lepsza impreza!
        czyzbys wspolorganizowal?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          czyzbys wspolorganizowal?
          Tylko wystawa firmowa + seminaria, chcieliśmy z Danielem Józka ściągnąć, co by to reklamował Gliwicką wiosne, ale ma ważniejsze rzeczy :)

Łaziłem po targach w koszulce forumowej DIY, być może będzie trochę nowych userów, których SCA wyrzuciło z hukiem.

Skomentuj

Łaziłem po targach w koszulce forumowej DIY, być może będzie trochę nowych userów, których SCA wyrzuciło z hukiem.
            Jak będą i tu cwaniakować to też się pożegnamy zanim nabiją kilka postów... :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Jak będą i tu cwaniakować to też się pożegnamy zanim nabiją kilka postów...
              Ehh właśnie na SCA jest tak, zadadzą konkretne pytanie, a zaraz wyskakuje powalla z tekstem, że było już 1000x poczytaj faq nazara i zamyka temat.
              Zamiast podejść do każdego tematu z osobna, bo może się wywiązać ciekawa dyskusja, lepiej zamknać i mieć spokój, bo ktoś nie chce ładować 3k w sprzęt :)

Skomentuj

Nie na temat...
                Nie to żebym bronił SCA gdyż już nie jestem użytkownikiem tamtego forum lecz na tym forum również dochodzi do dziwnych sytuacji, szczególnie jeśli ktoś (tak jak i ja) posiada rangę "początkujący" co w cale nie oznacza że jako świeży na forum jest świeży w tematyce audio (nie mam na myśli siebie )
                Ale jeżeli miałbym podać przykład to jednak najlepiej swój, ostatnim razem ktoś (sam moderator :cool: ) przypisał mi zdolności (którymi z resztą bym nie pogardził) i co śmieszniejsze kontynuowanie później tego tak jak bym to ja o tym wspomniał chwaląc się o tym.
                Już nie wspomnę o wróżkach, które są w stanie powiedzieć ile to posiadałem głośników danej firmy
                Skoro moderator podjął się posprzątania tamtego tematu mógł założyć nowy w dziale off topic przenosząc nie związane z tematem posty, byłby to lepszy krok a użytkownicy mogli by sobie wyjaśnić pewne kwestie.
                Tak wiem, ja przecież nie jestem moderatorem i ja tu nie rządzę :p w dodatku jestem "początkujący" ale skoro to przeczytałeś to znaczy że poświęciłeś swój czas a ja Ci go nie oddam, w polu też nie odrobię bo się nie znam na rolnictwie, więc pozostaje mi podziękować.
                Last edited by Pawel S.; 14.05.2012, 18:58.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                  to jako moder dam warna i bana :p

a tak na powaznie - prosze pamietac o tagu [ offtopic ] txt [ /offtopic ]

Skomentuj

o widze znane mi auta :)

a co do sca i powalki to wcale sie mu nie dziwie bo ile razy mozna czytac nowy temat o najlepszym tweeterze do 50zl :/
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                      a co do sca i powalki to wcale sie mu nie dziwie bo ile razy mozna czytac nowy temat o najlepszym tweeterze do 50zl :/
                      zawsze przy zamykaniu tematu można poinformować nowego usera o istnieniu mission'ów
                      a nie kasować temat bez notki albo jak już z to "użyj opcji szukaj" bo trzeba wiedzieć czego szukać aby znaleźć
                      Pawle czemu tylko mój post edytowałeś :biggrin:

Skomentuj

Oj Pawle, specjalnie założyłem w dziale Offtopic, żeby można było pogadać na luzie.

Nie na temat...
                        Owszem, podałeś temat który nadaje się do zamknięcia, ale tak samo się dzieje jak przyjdzie gość, mówi że ma 600-800zł na całe audio - a tu faq nazara > szukaj > zamknięty temat.

o widze znane mi auta
                        W niedziele było ich jeszcze więcej, ale niestety bez uprzedzenia padły mi baterie w aparacie i nie chciało mi się jechać po drugie do domu.
                        Zdecydowanie, na targach nie ma co odsłuchiwać, bo nie ma ku temu warunków i wszystko brzmi jak klapa. 2x byłem w skodzie CASa, pierwszy raz bardzo marnie - ale zaraz ze skody poszedłem do swojego auta stojącego na zewnątrz przed halą, żeby te same płyty porównać, i moje od biedy 3x lepiej grało.
                        Dopiero potem na zewnątrz udało mi się załapać ponownie na odsłuch i zupełnie inna klasa, pokazało na co je stać.

Skomentuj

Jeszcze mi powiedz że byłeś! spędziłem wiele czasu przy tym samochodzie, ale nie pokapowałem że to wasza świetna robota :)
                          Cieszą nas takie opinie :)
                          Już niedługo będzie można zobaczyć fotorelację z budowy oraz opis instalacji na naszej firmowej stronie internetowej :)

Skomentuj

Informacja
                            uwaga! passata ze zdjec powyzej bedzie mozna zobaczy w programie operacja tuning na tvn turbo!
                            start poniedzialek 21.05.2012
                            !

Skomentuj

Jak będzie już w sieci odcinek to podrzuć linka:)
                              Z góry dzięki.

Skomentuj

http://tvnplayer.pl/seriale-online/o...E08,12939.html

jest online!

narazie zamieszczam tutaj
                                pozniej postaram sie zalozyc osobny temat

Skomentuj

W takim razie i ja coś wrzucę jak znajdę troszkę więcej czasu

Skomentuj

Czaruję...
                                  X