Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mufy , Kraków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mufy , Kraków

Krakusi , jest gdzieś u nas sklep z duuuuuuuuuużym wyborem mufek???
    konkretnie takiej szukam: http://www.global-service.shop-it.pl...&ord=3&prod=38

Jak nie znajde w realu to zamawiam od nich. Jak coś chcecie to można sie dołączyć.
    A że sie tak jeszcze zapytam to ile płacicie za takie mufinki???

Może:
    Fabory - Nowohucka 92a
    Nycz - Grzegórzecka 79
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Tak, w Marcopolu, jest ich sporo do wyboru. Weź ich katalog w rękę i do dzieła - może być drożej, ale na pewno 100x lepszej jakości. Płaciłem bodajże za 16szt ok 10zł czyli ok 80pare gr. za szt.

Skomentuj

Nycz nie ma Marcopol to nie jest tak naprawde Meblopol na Saskiej???

Tylko mi chodzi o takie z kołnierzem i na imbus, może to śmieszne ale ma to wyglądać po wkręceniu.

A już trybie , marcopol gdzieś tam w okolicy M1

Herems a jak wygląda ten sklep fabory??? tzn jak z zaopatrzeniem ?? mają wszystko na miejscu???
        Last edited by awaria; 05.06.2012, 23:12.

Skomentuj

Nie, Marcopol jest obok mojej "pracy", dokładnie okolice M1 (400m w kierunku carrefour czyżyny).
          Po drodze na nowohuckiej będziesz miał Fabory, ale tam przeważnie drożej, choć, czasem taniej. Warto wstąpić zapytać.

Skomentuj

Nie na temat...
            LightSound byłem u Andrzeja na zakopiańskiej w niedziele :)
            chciałem na szybko zorganizować szybkiego spota ale czasu zabrakło :(
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez awaria Zobacz posta
              Herems a jak wygląda ten sklep fabory??? tzn jak z zaopatrzeniem ?? mają wszystko na miejscu???
              Póki co wszystko co potrzebowałem znalazłem w nyczu. Ostatnio jak jechałem nowohucką to zauważyłem logu Fabory'ów i napisałem o nich. Ciężko mi powiedzieć jak z zaopatrzeniem bo tam nie byłem.
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Nie na temat...
                Słyszałem właśnie że z Gliwic powiało Cię przez Kraków, przez co wróciłeś jako ostatni do domu :)

A skoro tutaj Krakusy zaglądają - gdzie dostanę kopułki przeciwpyłowe w Krakowie, w sobotę jest giełda i pewnie tam będę szukał, ale jutro bym chciał kupić, jakby było gdzie. Rozmiar 120mm materiał celuloza + klej.

Skomentuj

Nie na temat...
                  Chyba dopiero w weekend na balickiej dostaniesz kopółkę
                  marcinsywala.pl

Skomentuj

No i marcopol mnie nie zadowala, coś na poziomie nycza, nie mają i nie mieli .
                    Fabory na zamówienie termin ??? może dwa tygodnie może trzy?? cena 2x drożej jak z global service.

Pozostaje mi przez neta.

Skomentuj

Tak jak mi, niestety byłem dziś na giełdzie, i nie dostałem kopułki celulozowej w rozmiarze 120mm, też muszę przez neta zamawiać...

A co do marcopolu, zdziwiłeś mnie, zawsze mieli wszystko i na miejscu. Kupowałem takie jak Ty, tylko że dłuższe - 35mm i było.

Skomentuj

Czaruję...
                      X