Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nieczytelny numer silnika (rdza)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nieczytelny numer silnika (rdza)

Witam.
    Macie jakiś patent na odrdzewienie pola z numerem (Wd40, cola itp).
    Jak go nie odczytam to czeka mnie kosztowny proces nadania nowych numerów i nie zarejestruje sobie szybko auta którym bardzo bym sobue juz w końcu pojezdził.
    Pozdrawiam.

A tak z ciekawości to co masz za autko, że tak ci na nim zalezy?

Skomentuj

ja zazwyczaj odrdzewialem cola, bardzo ladnie schodzi tylko musi byc zamoczone na pare godzin

Skomentuj

Autko to zadna rewelacja (golf) ale szkoda zeby stało w garazu a nie jeżdziło :-(
        Tym bardziej ze zapłaciłem za niego troche kasy.

Skomentuj

Ja proponuje Cole :)

Skomentuj

Chce się życ Coca-Cola

Skomentuj

Bezkompromisowym rozwiązaniem jest zastosowanie wyspecjalizowanego środka – odrdzewiacza. Jest taki płyn, którego używałem z bardzo dobrym skutkiem – nazywa się FOSOL. Działa szybko i skutecznie, ale uwaga, jest dość żrący – zawiera kwas fosforowy. Potrafi usunąć nie tylko rdzę, ale i naskórek.
              Powodzenia (w usuwaniu rdzy, nie naskórka na rękach – rzecz jasna)!

Skomentuj

Ja pier... ludzie ja to niekiedy pije a wy tu piszecie że rdze w samochodach tym usuwacie.... no ladnie!!!! :)))

Skomentuj

FOSOL ostatnio w piekarnik kazał mi kierownik tego używac do mycia takich porecz i sprzeczał ssie ze niepotrzebne rekawiczki . Obudziłem sie rano w neidziele i łapy miałem całe pomarszczone naskurek hmm go wogule nie było , wziełem pomeksem zadczełem trzesc i potem miałem yakie włochate łamy pozostawały fragmenty naskurka :( . A moze jakims hameraidem niewiem nieznam sie pójdz do sklepu gzie sie zajmuja metalowymi zeczami albo takiego z farbami to ci napewno cos da

Skomentuj

A moze poprostu szczotka druciana ????

Skomentuj

Naogól jak jedziesz na przegląd to oni sami sobie z odczytaniem numerów rade dają.

Skomentuj

generalnie to nie twoja wina ja bym olał i kazał im się męczyć.... niech ci udowodnią że masz złe numery bądź że celowo je zamazałeś....

Skomentuj

Polej płynem hamulcowym-tylko uważaj na karoserię i przewody elektryczne oraz gumowe.Chociaż z drugiej strony wyczyszczone numery silnika są podejżane,jeżeli już chcesz to jedz na myjnie i wymyj cały silnik,albo lepiej tego nieruszaj-niech sie sami z tym bawią.

Skomentuj

Czaruję...
                          X