Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Audio Show

Witam wszystkich forumowiczów,nie będę się rozpisywał,po prostu wklejam linka: http://www.audioshow.com.pl/Hksd,tegoro ... akcje.html

Jak co roku mamy swoje święto,jak co roku (od 3 lat ) zakładam ów temat. Rok temu było fajnie,kto był w parszywej dwunastce ten wie Także w tym roku chciałbym coś zorganizować.

Taki jest plan,czy się uda zależy od was Panowie,więc pisać mi tu szybciutko kto był by chętny na wspólny pokój audiomaniaków z 10 na 11 listopada. Podejrzewam że znów był by to Lemon,jednak jeszcze nie dzwoniłem apropo terminu,najpierw muszą znaleźć się chętni. O jakie pieniądze się rozchodzi jeśli ktoś nie wie? w pokoju 12 osobowym płacimy 39zł na głowę,w pokoju 10 osobowym 45zł na głowę,w 8 osobowym 50zł na głowę... mniejszych pokoi nie ma co brać,ja od siebie polecam 12-stkę,im większy pokój tym lepiej (rok temu do tegoż pokoju przyszło jeszcze na wspólne piwko parę osób).

Lista jak na razie wygląda tak:

1. marian
    2.bocian
    3.wojtek

Jeśli ktoś chętny proszę kopiować listę i się dopisywać

PS. organizacja w tym roku będzie podobna,jednak mam pewne zastrzeżenia apropo paru rzeczy które miały miejsce rok temu. Jak wiadomo wszystko jest dla ludzi,ale istnieją też przepisy których trzeba się trzymać aby ktoś inny (czyt. organizator) nie dostał po rajtach.

PS.2. temat jest pokrewny,zaczął się wczoraj na DAudio z powodów technicznych DIYaudio. Będę na bieżąco edytował listę w razie co.

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    Lista jak na razie wygląda tak:
    1. marian
    2.bocian
    3.wojtek
    4. Pawel S.
    5. UKA
    6. przemek (ten z AT - byl z nami rok temu)
    7. deker (wpisuje bez zapytania - mam nadzieje ze zona mu pozwoli jechac )

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    wklejam linka: http://www.audioshow.com.pl/Hksd,tegoro ... akcje.html
    cos mi sie wydaje ze to stare :/

Skomentuj

Wstepnie moge sie wpisac, ale albo poczatek pazdziernika albo poczatek listopada wyjezdzam na wczasy gdzies w cieple kierunki. Chyba ze tak zabajerze ze wszystko polacze razem i z wawy wylece po as na wczasy ale bede na bierzaco pisal

Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk

Skomentuj

Zmartwię Was... Nie ma takiego hostelu jak Lemon, he he :)

Co do mnie to dam jeszcze znać

Skomentuj

Jak nie deker to moze michal k pojedzie. Tylko wtedy nie mamy samochodu na 4 osoby :/

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
            Chodzi Tobie że zmienili nazwę na "Camera" ? :)

Skomentuj

Dokładnie Marian :)

W listopadzie znaleźliśmy adres, pytamy dwóch dziewczyn czy nie wiedzą gdzie jest hostel Lemon, a te mówią, że już nie ma takiego hostelu. My się zdziwiliśmy, a te się śmieją i mówią, że zmienił nazwę na Camera i one tam pracują i nas zaprowadziły

Skomentuj

Ja już mam wszystko ugadane,wystarczy kliknąć i pokój zarezerwowany... tylko czekam jeszcze na więcej ochotników :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta

Co do mnie to dam jeszcze znać
                  Jedziemy Adam

Skomentuj

No to Panowie,wpisywać się na listę

Skomentuj

1. marian
                      2.bocian
                      3.wojtek
                      4. Pawel S.
                      5. UKA
                      6. przemek (Od Pawla S.)
                      7. deker (?)
                      8. Pawel074

Jeszcze 4 osoby.

Skomentuj

1. marian
                        2.bocian
                        3.wojtek
                        4. Pawel S.
                        5. UKA
                        6. przemek (Od Pawla S.)
                        7. deker (?)
                        8. Pawel074
                        9. MariuszElektro (+1 osoba)

Skomentuj

troche sie skomplikowalo
                          deker jedzie z zona... wiec nie wiem czy beda razem z nami czy wezma osobny pokoj
                          niech sam sie wypowie

no chyba ze jeszcze i my wezmiemy kobiety to wezma sobie osobny pokoj

Skomentuj

Nie ma problemu bo i tak wszyscy będą pić w dwunastce... byle właśnie w tym pokoju był komplet ludzi,reszta może spać w innym. Było tak rok temu więc ja nie widzę problemu :)

Skomentuj

A wiec tak, jako ze AS jest kiedy jest a wczasy chce spedzic rowniez w okresie listopada, to wpadlem na misterny plan ze upieke dwie pieczenie na jednym ogniu.
                              Plan jest taki ze jade do wawy z żoną, ja zapewne AS a ona zlote tarasy:) i po AS chcemy odrazu leciec w trase. Czy plan wyjdzie, to sie okaze, na dzien dzisiejszy, chlopaki z Koszalina muszą załatwiac sobie transport bo ja sam nie wiem czy bede jechal autem. Bede pisal na biezaco jak tylko bede mial jakies info.

Skomentuj

1. marian
                                2. bocian
                                3. wojtek
                                4. Pawel S.
                                5. UKA
                                6. przemek (Od Pawla S.)
                                7. deker (?)
                                8. Pawel074
                                9. MariuszElektro
                                10. cudny90

Jadę :)

Skomentuj

Możliwe, że z mojej strony dołączą 5 osób jeszcze

Skomentuj

W takim razie będzie trzeba zarezerwować kolejny,oddzielny pokój (tu nie ma problemu). Ważne tylko żeby koledzy nie pili,zanim "my",czyli reszta starszych forumowiczów,nie wrócimy do pokoju z AS

PS. ja mogę nie kojarzyć kto od kogo był,ale sytuację pamiętam :)

Skomentuj

Zastanawiam się nad wyjazdem... od trzech lat mniej więcej tak się zastanawiam :p
                                      Warto pojechać i posłuchać? Bo z tego co czytam po forach, to przeważnie jest coś w rodzaju "kupki" (przynajmniej jeśli chodzi o samo AS - bo poznanie kilku forumowych kolegów rozpatruję pod zupełnie innym kątem - fajnie było by )

Jechać?

Skomentuj

Powiem tak,ja też miałem pewne obawy przed pierwszym wyjazdem (audiofilozjeby,marketing)... teraz nie wyobrażam sobie żeby nie jechać :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X