Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotka zwrotki fx300

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fotka zwrotki fx300

Moglby sie ktos takim artyzmem podzielic? Nie chce mi sie myslec nad ukladem elementow :)

ale dzisiaj ludzie sa leniwi :p

http://pawel.lutuje.se/zwrotnica%20fx-300.PDF

Skomentuj

fajne to mosz, ile ~ za elementy na dwie sztuki wychodzi?? bez plytek ofcourse

Skomentuj

w okolicach wakacji wychodzilo 190-220zl za gotowe zlozone

Skomentuj

To ja pokażę swoją,może kolega nie widział:
          Załączone pliki

Skomentuj

Nastepnym razem jedną odwróć nogami do góry :) ogromna zwrotka - ile elementów. Bardzo ciekawi mnie jak gra to fx300

Skomentuj

hehe, prawda. Fajnie by było jakby jedna była od rewersu pokazana... Podsumowując obie zwrotki są śliczne i z każdej coś zapożyczę :)

btw ile czasu zajmuje polinkowi ustosunkowanie się do mailowego zamówienia komponentów? Czekam już drugi dzień na odpowiedź zwrotną... a co dopiero na części.

Skomentuj

Zamieszczone przez djkago Zobacz posta
                btw ile czasu zajmuje polinkowi ustosunkowanie się do mailowego zamówienia komponentów? Czekam już drugi dzień na odpowiedź zwrotną... a co dopiero na części.
                zdecydowanie przegapili maila - pisz jeszcze raz
                polink odpisuje w max pare godzin

Skomentuj

Wydaje mi się że twój email wylądował w spamie gdyż Polink odpisuje błyskawicznie.

Skomentuj

Zamówienie załączyłem jako jpg. Pewnie dlatego poleciałem do kibelka. Wczoraj wieczorem podesłałem tekstową tabelkę i dziś rano w skrzynce czekało na mnie wszystko co trzeba :) Pewnie w poniedziałek będę miał części i sfinalizuję projekt KG-01 do końca tygodnia - yessss!

Skomentuj

Czaruję...
                    X