Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

poszukuje tych utworków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poszukuje tych utworków

poszukuje tych utworków jak ktoś ma to proszony jest o kontakt inne remix też mile widziane

DJ Driver - Supercar (Those 2 Club Mix)
    Ultra Devoted - Time Of Our Lives (Stonebridge Anthem Edit)
    Love Inc - Into The Night (Hannu Club Mix)
    Deepest Blue - Give It Away (AC Seven Cut)
    D-Side - Invisible (Lifstylerz Club)
    Pink - God Is A DJ (D-bop Remix)
    Jason Nevins Feat Holly James - I'm In Heaven (Club Mix)

A emula to chłopie nieznasz?

Skomentuj

Soulseek i bedziesz mial wszystko

Skomentuj

Zamieszczone przez dalex1
        A emula to chłopie nieznasz?
        Moze ma modem? <lol2>

Skomentuj

emule znam tylko że siedze głęboko w sieci wlan i dostaje niski ID przez co jestem daleko w kolejce zwykle ok 80 miejca albo dalej więc odpada z Soulseek jest podobnie

Skomentuj

DC++, Torrent, od biedy Kazza?

pozatym, jak jestem w Gdansku, to mam tak samo ze mam na mulu lowid, ale jakos nie narzekam z tego powodu, tylko zostawiam kompa z emulkiem i w koncu sciagnie...

Skomentuj

kazza nie ma żadnego, z Dc++ jest problem z udostępnianiem w większości trzeba udostępnić więcej jak ja mam twardziela, na torrencie napewno niema a pozatym to że masz tak samo to nie wiem czy bo umnie to wygląda tak serwer -> nadajnik wlan -> przkaźniki wlan -> ap -> i ja z moją anteną, a pozatym to są rzadkie utwory które ciężko ściągnąć i mi tu nie filozofuj ściągnij sobie z ... ja się tylko zapytałem czy może ktoś ma a nie skad ściagnać jak nie masz to nie pisz nic

EDIS, na soulseek nie ma wszystkich tych utworów

Skomentuj

ja mam modem i na emule siedze, zarzuce tytuły to po 40 godzinach zacznie sie cos ściągac, mój modem the best tyle co on już bajtów z neta zassał to powinien już dawno na emeryture iśc ale kurde niekrakam nic :P

Skomentuj

Ja tam też mam lowID na emule tylko że ja nie korzystam z emule tylko z klasycznego eDonkey Niby gorszy jest od eMula a jednak na lanie œmiga mp3ke jak jest sporo Ÿrudła to œcišgam w 5 minut Także jak Ci eMule nieciekawie działa to zainstaluj eDonkey. Pozdrawiam

Skomentuj

bearshare mp3 srednio w 1,5 minuty

Skomentuj

Overclocker, wszystko ładnie pięknie jak masz dostępnych po 100 użytkowników z tym plikiem ale jak masz 1 to się zaczekać idzie rady macie dobre ale spróbujce ściągnąć któryś z tych utworów a szczególnie tego DJ Drive - Supercar

Skomentuj

jaka ten Twoj mail ma pojemnosc?

Skomentuj

1024 mb a jedna wiadomość maks 20 mb

Skomentuj

Wszystkie wyzej wymienione piosenki znalazłem w przeciagu 3 minut a sciaganie ich trwalo jakies 15 minut. Co używam DC++ tam jest wszystko co chcesz jedyna wada jest to ze trzeba udostepniac pliki ja udostepniam 50Gb i prawie na kazdy hub moge wejsc

Skomentuj

A mi qumpel podrzucił fajny kawałek zgrany z jakiejś housowej płytki(dokładnie z jakiejś imprezki) i za nic niemoge dorwać tytułu.http://Peters22.republika.pl/Muza/A2.mp3 może ktoś to słyszał i wie jaki ma tytuł??

Skomentuj

Czaruję...
                              X