Cóż jak nażekamy to własnie wcozraj wystawiłem matki komórkę (sony xperia tipo) na allegro , używana niecałe 2 miechy. Jedno co można powiedzieć o tym czymś, że android który tam siedzi nadaje sie do wszystkiego ale nie do obsługi komorki, totalna beznadzieja. Podobne odczucia miałem po chwili obcowania z samsungiem na androidzie. W domu mam tablet, też android, szkoda gadać. Teraz wiem, ze jak bede zmieniać komórke to na pewno nie będzie w niej androida.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[komputery, teorie spiskowe] celowe postarzanie produktu - oprogramowanie
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaPodobne odczucia miałem po chwili obcowania z samsungiem na androidzie. W domu mam tablet, też android, szkoda gadać. Teraz wiem, ze jak bede zmieniać komórke to na pewno nie będzie w niej androida
Skomentuj
-
:)
To ja chyba rozsądku nie straciłem do końca i rozgladam się za telefonem podobnym do wspominanego z łezką Sony J-cośtam (chyba w zeszłym wieku produkowany)
Taki zwykły, z guzikami co to trzeba kliknąć coby cyferka wskoczyła. Małe to-to było, wystarczało ładowanie raz na ruski miesiąc i nawet jadąc na wakacje nie trzeba było pamietać o ładowarce. Miało generalnie dwie funkcje: dzwonisz i gadasz albo nie dzwonisz a pogadać i tak możesz :)
Nowe zaś wynalazki to masakra. Nawet nie idzie tego złapać żeby czegoś nie właczyło i zamotało na amen. I te zakichane fejsy itp. szpiegowsko-ekshibicjonistyczne badziewia wszędzie. Jeszcze trochę i na automacie będzie dawało cynk że gadasz z koleżanką i chętni będa mogli głosować czy im się podoba.
z mintem trochę lipa. Holm w wine nie trybi>:(
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaJeden rozsądny w końcu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPrzecież powtarzałem to samo wiele razy w tym temacie, tego nie zauważyłeś?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaA przeraszam .3lite, drugi jest :-) No i ja to już trzech jaskiniowców.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Robak Zobacz postarozgladam się za telefonem podobnym do wspominanego z łezką Sony J-cośtammarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
Skomentuj