Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaka tania wyrzynarka? do 100zl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaka tania wyrzynarka? do 100zl

zajechalem wlasnie tania wyrzynarke z tesco za 20-25zl - i tak dosc dlugo sluzyla

teraz pytanie - warto cos kupic do 100zl?
    jak tak to piszcie co warto
    jak nie to poczekam az skoncza mi sie raty za frezarke i kupie makite za 400zl

Ja kupiłem Dextera z Leroy Merlin i naprawdę służy i daje radę:
    http://www.leroymerlin.pl/szukaj.htm...zynarka+dexter
    Ja kupiłem wersję 570W za 79zł.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

nie mam tego sklepu u siebie :/
      mam castorame

---------- Post dodany o 15:57 ---------- Poprzedni post o 15:51 ----------

zainteresowala mnie tez wyrzynarka maktec - 200zl a sprzet dobry i latwy dostep do czesci

Skomentuj

ta jest fajna http://allegro.pl/wyrzynarka-kress-5...879442553.html ale drozsza..

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta

zainteresowala mnie tez wyrzynarka maktec - 200zl a sprzet dobry i latwy dostep do czesci
          Mam wiertarkę maktec (też za 200zł) i jeżeli wyrzynarka jest na tym samym poziomie jakościowym to szczerze polecam.

Skomentuj

Ja mam black&decker'a za stówę właśnie z castoramy, już jakiś czas, dziś walczyła z panelami, polecam

Skomentuj

Zamieszczone przez pietros Zobacz posta
              Mam wiertarkę maktec
              pisalem juz nie raz na forum ze UKA w garazu ma od lat wkretarke. spadala wiele razy, ma luzy, aku juz wymienione... ale i tak jest lepsza niz nowiutki macalister

Skomentuj

Jeśli chodzi o maktec to mi właśnie kolega polecił ta firmę, twierdzi ze w stolarni jadą na makicie ale maktec bebechy ma te same i nawet jak dawał na serwis makite to facet z serwisu mu o tym wspomniał . Osobiście będę kupować frezarke tej firmy , a co do wyżynarki mam boscha w podobnej cenie jak ten maktec lub droższy i daje radę ale rewelacja to nie jest

Skomentuj

przeciez deker juz pisal ze maktec to stare modele makity w nizszej cenie. a polecal makite ze wzgledu na tanie czesci - tez pracuje w serwisie

Skomentuj

A to jego wpisu nie widziałem, kolega wspominał że tak często modelu akumulatorów nie zmieniają i można bez problemu kupić nowy jak nam np wkrętarka siada a za to bosch co chwila inny model nie panujący zamiennie między innymi modelami

Skomentuj

Ten Dexter IC710JS wygląda bardzo przyzwoicie (aluminiowa, sztywna stopa). Cena bardzo dobra, tylko 130zł.
                      http://www.leroymerlin.pl/files/medi...dexter,big.jpg

Jak nie masz w pobliżu LM to na pewno masz Lidl. Poczekaj aż pojawi się:

za 180 zł. Mam sporo narzędzi z Lidla i złego słowa nie powiem.
                      Ja mam tego Einhella, 2x droższy ale pewnie to samo co ten Dexter:
                      Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                        na pewno masz Lidl. Poczekaj aż pojawi się:
                        deker to ma. uruchamialem u siebie ale jeszcze nie pracowalem

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                          Mam sporo narzędzi z Lidla i złego słowa nie powiem.
                          Popieram. W Lidlu ciekawe rzeczy są za rozsądna kase
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jak chcesz Pawel moge Ci na testy zapodac wyrzynarke. I tak maktec i makita to to samo, czesci sa te same.
                            Tak samo AEG i Milwaukee, to to samo :) Ryobi jest fajna opcja bo robione w tych samych fabrykach co milwaukee... Ale cen czesci nic nie pobije w stosunku do celmy, szczotki do wiertarki 1,07zl netto:) Jesli mial bym inwestowac w dobry sprzet to aeg i maktec. A po taniosci to ryobi. Jakos nigdy do boscha nie bylem przekonany i po rozpoczeciu pracy w serwisie nic w tym temacie sie nie zmienilo

Skomentuj

Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
                              Jak chcesz Pawel moge Ci na testy zapodac wyrzynarke.
                              po swietach i tak musze pozyczysz wyrzynarke. wiec moge sprawdzic i lidlowska i makite. porownam tez do festoola ktorego mielismy dosc dlugo a wygladal identycznie jak ten parkside
                              Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
                              Ale cen czesci nic nie pobije w stosunku do celmy, szczotki do wiertarki 1,07zl netto
                              ciesze sie ze naprawianie frezarki bedzie mnie malo kosztowalo

szkoda ze celma nie ma obecnie wyrzynarki :(

Skomentuj

Czaruję...
                              X