Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co dostaliscie pod choinke :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja tam polecam dyski SAMSUNGA :) Uwazam ze sa najlepsze pod wzgledem wytrzymalosci :) Baracudy mialy wiele wadliwych modeli, ktore czesto ulegaly awarii. Co innego wlasnie szajsungi. Ja mam 3 dyski tej firmy. 2x40GB i 1x 120GB(7200, 8MB). Te dwa pierwsze mam juz 4 lata prawie i rzadnych wad i usterek. Smigaja cichutko i pieknie. Co do wydajnosci, to moze tak duzo juz znich nie wyciagne (w porownaniu do mojej siostry MAXTORA i plyty GIGABYTE, gdzie transfery do 56MB/s ). Chociaz ten nowy 120GB radzi sobie :)

Skomentuj

ja mam barakudę 80 MB 7200 rpm, od 2 lat chodzi 24 h na dobe i nie mialem żadnego problemu....... osobiscie nie pchalbym sie w jakies egzotyczne dyski, tylko kupil to co sprawdzone :) pozdrawiam

Skomentuj

Jestem od wczoraj szczesliwym posiadaczem WDC 200GB ;]

Skomentuj

Chwalipięta <lol>

Skomentuj

ja mam aktualnie samsunga 20gb i seagate 80gb...
            wczesniej mialem seagate 4gb, ktory mi spadl z szafy hyh, ale dalej dzialal tylko troche bad sectorow bylo...
            samsunga odkupilem od kumpla ponad dwa lata temu i dziala do tej pory bezproblemowo, zero bad sectorow,
            seagate mam poltora roku i jak narazie zadnych problemow z nim nie mialem....
            wiec moge polecic obydwie firmy...
            zalezy na co sie trafi...

Skomentuj

Hehe Zombal ;] Przez 2 lata mialem 20GB Samsung'a ile mozna .......

Skomentuj

Jak mi szybko nie powiecie co kupic, to wydam kase przeznaczona na dysk-po prostu po babsku :-D Tyle teraz wyprzedazy ... ;-)

Skomentuj

WD lub Maxtor! lub Skrzynie taniej gorzoły! po chopsku tak lepiej :>

Skomentuj

WD :)

Skomentuj

ja za WDC 200GB pare dni temu zaplacilem 419zl i mysle ze to przystepna cena naprawde oplacalo sie dysk jest szybki i cichutki

Skomentuj

Hah..informacja sprzed 2 dni.... " Mycha nie kupuj 120Gb, kup sobie lepiejh 80GB, Tobie to wystarczy a i mniej bad sectorow bedziesz miala. I najlepiej WD albo Maxtora(....)"

A dysku jak nie ma, tak nie ma...

Skomentuj

Dobra głosowanie!! kto jest za jakim dyskiem? mysle ze to bedzie najrozsądniej :) JA GŁOSUJE NA Western Digital i Maxtor a Wy?

Skomentuj

only SAMSUNG!!! 4 ever :)

Skomentuj

proponuje ankiete

Skomentuj

a ja powiem tak mam samsunga 20gb od 3 lat zero problemów tylko wkurza mnie jego tempo pracy za wolne, mam też 512mb maxtora chodzi na serwie dysk ma 10 lat i jest tylko jeden problem z nim że czasami nie wie w którą stronę kręcić talerzem (tylko gdy się włancza) wtedy dostaje z pięści i działa innych problemów brak skolei do seagate barracuda mam uprzedzenia prawie każdy kogo znam z tym dyskiem ma jakieś problemy z nim albo był walnięty jak był nowy albo mu się rombie z partycjami, WD uchodzą za dyski pancerne niestety nie miałem okazji testować także polecam Maxtor DiamondMax 10 lub WD caviar SE

Skomentuj

ja glosuje na WD :):):):):):):):)

Skomentuj

Nie glosujcie tutaj :-) Jak tylko sie zbiore zrobie topic z aankieta i wszystko sie wuyjasni :-)

Skomentuj

Czaruję...
                                    X