Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Top Speed in NFS U2;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Top Speed in NFS U2;)

Jak w temacie.
    Jeżeli gracie w NFS U2 to jakie prędkości udało wam się osiągnąć?
    Mój rekord, chyba nie za dobry ale jest: 357km/h Mazda RX-8
    Załączone pliki

hm powiem tak, miałem sobie TIBURONA, miałem prawie wszystko uleopszone, 2 ulepszenie miałem tylko od skrzyni biegów turba nitra i czegoś tam jeszcze wiec niemogłem samemu sobie ustawiać biegów itp itd, wycisnałem ponad 380 DZIĘKI UNIKATOM CHYBA HEHE potem mały błąd i musiałem gierke od nowa zaczac obecnie sobie jeżdże autem niepowiem jakim ale mam nadzieje że uda mi sie nim rekord pobic mój uwczensy

PS. ładne tam piksele u ciebie widze na drodze

ps2. jak teraz ulepsze wszystko to tez cośtu zamieszcze ale tyo troche potrwa bo na hardzie to trzeba pare godzin pośmigać

Skomentuj

ja cisłem Skylinem troche ponad 380 km/h i nie powiem heh nawet nie zważałem ze jest zakret ino cisłem go dalej zeby jak najszybciej jechał :P zatrzymałem sie... wiadomo gdzie :P

Skomentuj

A czemu u mnie są mile, a nie km? W milach to 176, ale nie wiem ile to na nasze :)

Skomentuj

da sie to przelaczyc w ustawiniach ...

Skomentuj

Zaraz wam pokaze co moje audi TT potrafi :] ide pobrobowac

Skomentuj

Ja nie wiem, Budzik gdzie ty taką prędkość osiągnełeś? Jeszcze, że nadodatek miałeś tylko 2 ulepszenia. Ja probowałem właśnie skylinem i innymi i dochodziłem max do okolic 340km/h. Gdzie wy taką prędkość osiągneliście?

Skomentuj

Swoim Civiciem jechalem 360 ale nie robilem zdjec Wiec ten wynik RX-8 to troche slaby

A moze sie pochwalicie wygladem swoich bryk ??. Ja od poczatku gram Civiciem i nie mialem najmniejszych problemow z przejsciem gry tym samochodem natomiast wyglada paskudnie mimo ze ma 10 gwiazdek

UPDATE: Wiec wrzucam mojego 3000GT, wyglada o niebo lepiej

Pozdro
                Dexter
                Załączone pliki

Skomentuj

Cisnąłem, cisnołem i wycisnełem 362km/h Mazdą RX-8

Skomentuj

Audi TT 361km/h ale musze cos pozmieniac i jeszcze pobrobowac pozneij zarzuce skriny z wygladem i predkosciami :]

Nie ma sie zabardzo czym chwalic...
                    Zaczalem od nowa i bedzie lepiej :]

Skomentuj

E tam tez tak umiem ten screen to tylko zart :)
                      Załączone pliki

Skomentuj

wiadomo, kiedyś kantował że ma undera 2 a teraz kolejne kity chce wcisnac =]

Skomentuj

Cheater :P

Skomentuj

kilim

Skomentuj

Ja swoje TT oszczędzam wiecej jak 300 nie cisne bo i tak nastepny zakret do przyjemnych nie nalezy. A tak jeszcze dodam do sprostowania ze czas 0-100 poprawiłem i teraz mam 4.46 ale screenow nie bede wrzucał żeby nie zaśmiecać forum.
                              Załączone pliki

Skomentuj

A ja przeszlem cala grai sie nudze w sieci grac nie moge bo patha nie idzie zainstalowac na pirata to raz a dwa trainer na nitro nie dziala wiec powariowac tez se nie moge

Skomentuj

tak małe apropo co do tej gierki

miejmy nadzieje że przechodzicie na hardzie a nie nałatwym poziomie pozatym
                                  - te tabele DYNO RESULTS to g... pokazuja, pokazuje mi że wycisne wiecej a po zmianie ustawien ze mniej ale własnie wtedy na drodze szybciej lece =] niewierze w to wogóle
                                  - te zielone kreski pod autami którte pokazują osiagi auta też sa g... warte, kuzyz miał na maksa i leciał tylko 340 suprą a ja miałem jakieś 2 cm mniej jesli chodzi o prędkośc a 360 tiburonem leciałem ... maksymalną prędkosc to tylko na drodze można sprawdzac a przyspiszenie hmm też na drodze bo 3 cyferki to nam nic niepowiedza no i obserwacha obrotów na poszczególnych biegach :) ta gra tak kłąmie że niech ją ... coś tam coś tam strzeli !!

Skomentuj

Tu sie z Tobą zgodze Budzik :)

Skomentuj

A próbował kotos po necie grac jest tryb free ride :) a taj jeżdze stara brzydką korolka kocham to autko jest taki fajne i brzydkie

Skomentuj

ja teraz zacząłem w to grać wciągające zajęcie hehe
                                        zaczynam dopiero a samochód z tego powod średni narazie (HOnda) i miażdze
                                        290 dopiero..
                                        pozdro serdeczne

Skomentuj

Czaruję...
                                        X