Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Top Speed in NFS U2;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak narazie Audi A3 i 309 km/h

Skomentuj

w nfs u2 nie ma za specialnie odwzorowanej realistyki osiagow samochodu, praktycznie kazde autko z wyzszego segmentu w takim samym czasie przyspiesza z taka sama predkoscia sie rozpedza a maxsy ktore uzyskujecie to tylko troche szczescia umiejetnosci i kazdym autkiem pocisnie taki sam max,

osobiscie polecam gran turismo 3 i niedlugo 4 na PS2 to jest gra z prawdziwa realistyka tam kazde autko jest inne, kazde innaczej sie prowadzi, kazde innaczej trzyma sie drogi, innaczej przyspiesza, inna ma max predkosc, jak dotad najlepsze wyscigi samochodowe w dziedziene tuningu jakie kiedykolwiek wszyly na jaka kolwiek platforme no i chyba nic wiecej nie musze pisac zeby kazdy kto w to gral ze mna sie zgodzil :)

rozumiem oczywiscie ze nie kazdy mam mozliwosc pogrania w ta gre :) ale polecam BARDZO POLECAM :))

Skomentuj

Ostatnio gralem w GT3 Owszem co do tego realizmu to jest nieco fajniej zrobione ale jak dla mnie odwzorowanie predkosci w tej grze nie daje tyle adrenaliny co w NFSU. Odnosze wrazenie jakbym siedzial na zolwiu. Drugi kiepski aspekt to hamowanie, zeby skrecic trzeba praktycznie zwolnic do zera bo samochod absolutnie nie ma ochoty skrecac.

Skomentuj

No właśnie, ja bym sobie w to pograł ale nie ma na czym. A na PS2 mnie nie stać:(

Skomentuj

a emulowac tego gowna nie mozna czasem?

Skomentuj

oj Dexter mylisz sie co do tego skrecania w gt3 widac ze dlugo nie grales, to wlasnie jest ten plus tej gry jedno auto skreca tak drugie tak, a druga sprawa to to ze jak sobie autko zrobisz tak ci bedzie jezdzilo,

Ukasz, no niestety emulowac sie jeszcze nie da tzn w pewnym stopniu sie da i to jeszcze nie wszystkie gry ale strasznie to kuleje kwestia 1-2 klatek na sekunde i to na bardzo dobrych sprzetach :)

Skomentuj

najlepsza gierka wyścigową jest Sports Cat GT i zawsze ona pozostanie, ścigamy sie po torach, jak autko zrobimy tak dokładnie nam smiga ale bez analogowca sie nieobejdzie , ta gra to jedyny powód dla którego kupiłem sobie kiedyś "dżojstik" :P

Skomentuj

ja tam ostatnio gralem na emulatorze w GT 2 i powiem wam ze lepiej mi sie jezdzilo niz w NFSU 2 lepsza realistyka jazdy i juz

W GT 3 jeszcze nie gralem bo nie mam zabardzo mozliwosc ale jak moj ziomek zakupi psx 2 bo takie ma zalozenie to troszke pogram :)

Skomentuj

ja bardziej lubię rajdówki niż wyścigówki, ale ostatnio nic ciekawego nie wyszło także nie gram.
                    pozdrawaim

Skomentuj

Ja specjalnie do tej gierki kupiłem synusiowi kierownice Logitecha. Polecam, zajebiste wrażenia.

Skomentuj

no to bardzo dobry z ciebie tatus Stempel :) ja jakos kierownica na kompie nie lubie grac nie jest to takie jak powinno byc, ja tam wole sobie na zywo kierownica pokrecic

Skomentuj

Moj dzisiejszy rekord

Nos musial byc zaladowany podwojnie, na pojedynczym max 380 szedl.

a to moja rakieta:

Uzywam go tylko do Dragow, normalnie migam Honda
                          http://members.lycos.co.uk/rsxx/honda.jpg

Pozdrawiam :>

Skomentuj

No ja ostatnio u Kumpla też na kierownicy jeździłem. Nawet fajnie sie jedzie te 300km/h no ale to prawdziwej jazdy to jeszcze kierownicą komp troche brakuje. Nie ma jak normalnym autem jechać
                            rs honda fajna ale ten nissan mi za bardzo nie podchodzi
                            PS. ja cały czas w granicach 360km/h no po mału dochodze do 370:P

Skomentuj

Czaruję...
                            X