Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumny na zamuwienie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kolumny na zamuwienie

mam pytanie do osób zajmujacych sie budowa kolumn na zamuwienie
    czyjesy zbyt na takie kolumny , w jakim przedziale zamawiaja głównie i krto przychozdi???

aryan "zamówienie":)
    Ja się dołączam do pytania

Skomentuj

Biada nie "zamuwienie" tylko "zamówienie" Qba robia kolumny na zamówienie :]

Skomentuj

dajcie mi garaż i narzedzia to sam będę prowadził taką działalnośc ;D

Skomentuj

stx robi na zamowienie, zreszta jak masz odpowiednia kase to nawet tonsil Ci wysmaży wymarzoną kolumienkę

Skomentuj

znalezli sie polonisci
            a na o zamawiac na zamówienie
            znam pisownie wiec sie odp.... przez "u" szybciej sie piszze :P

b&w tez zrobi ale nie to mam na mysli.
            kto z FORUMOWICZÓW zaujmujes ie robieniem kolumienek na zamuwienie?

Skomentuj

Ja się zajmuję, ale hi-end to nie jest, bo mam małe doświadczenie jeszcze.
              Znacznie lepiej to wygląda jeśli chodzi o suby.
              A robię na razie tylko dla znajomych. Jeśli chodzi o koszty, to każdy oczywiście chce jak najtaniej. Na razie najdroższa konstrukcja jaką zrobiłem, to ok. 2,5 kpln.

Skomentuj

Ja Ci moge coś sklecić w wolnej chwili.

Skomentuj

pytam z ciekawoscsi czy sie da z tego wyrzyc ale to jest mało prawdopodobne

Skomentuj

Wyżyć? Myślę, że by się dało, ale tylko w dużym mieście i tu są 2 możliwości;
                    -albo otwierasz firmę i robisz masowo tanichę.
                    -albo masz ambicję i produkujesz wysokiej klasy zestawy i szukasz odbiorców wśród bogatych snobów. Ale do tego potrzeba wiedzy, funduszy, no i naprawdę duzego zaangażowania.

Skomentuj

no jo bo wy pewnie wszyscy macie dysleksje, dysortografie, dysgrafie czy jeszcze jakies inne dysmozgowie ...NC a co planójecie na sylfestra? organisójecie soś?

Skomentuj

jesli chodzi o saby 5o wiem ze LUKASZ je wykonuje, bo sam mu czasem w tym pomagam.
                        wiem jeszcze ze jakas firma w Chojnicach wykonuje kolumny na zamowienie ale chyba tylko estradowe

Skomentuj

Ooooo,
                          ze jakas firma w Chojnicach wykonuje kolumny na zamowienie ale chyba tylko estradowe
                          coś o moim mieście się pojawiło:)
                          Jak ja się orientuje to ta firma była, nazywała się Gran i mieli siedzibę w chojnicach i składali kolumienki estradowe na Tonsilach. Ale to było kupe lat temu. Co do teraźniejszych czasów to chyba nic nie ma takiego w moim rodzinnym mieście. No ale moge się mylić, ale przypuszczam że jakby taka firma była to bym o niej wiedział.

Skomentuj

no wlasnie chodzi mi o Gran'da. wiem ze hurtownia jest tam nadalk bo szef tam czesci kupuje ale co do kolumien to dokladnie nie wiem...

Skomentuj

Hurtownia? Mi nic nie wiadomo:( W takim razie musze troche poszukać może ją znajde

Skomentuj

polska ja pij
                                e m i .. kurde zamu!!!!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                X