Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Altusy;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Altusy;)

Przeglądałem sobie dziś kolumienki na allegro i trafiłem na coś takiego:
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37818698
    Widząc iż koleś ma błąd w tytule i w opisie:
    "WITAM POSIADAM ALTUSY 140..."

to napisałem do niego maila:
    Witam. Tak dla Twojej wiadomości to nie są altusy 140 a 100 masz nawet to na tabliczce na kolumnie. Pozdrawiam

Po paru godzinkach koleś pisze coś takiego:
    tak dla twojej wiadomości tabliczka o niczym nie świadczy:):) jest mocniejszy głośnik o 40 :):):)zreszta co sie bede tłumaczył jak niewiesz o co chodzi nara

Jak przeczytałem tego maila to myślałem, że spadne z fotela

Heh.. no... poczekam... moze wymieni wysokotonowca na jakiegos stx PJ z moca 220W wtedy bedzie Altus360

Skomentuj

A który to jest "główny głośnik" ? LOL A które tylko jako ozdoba, dodatek....

Skomentuj

ten głosnik wyglada na max tanioche :) tak samo sredniotonowy, wydaje mi sie ze tez byl wymieniany(inna membrana)

Skomentuj

Zombal średniotonowy jest oryginalny tak mi sie wydaje. To są szerokopasmówki - te tonsilki mają pare latek już
          PS. Wysłałem do kolesia następnego maila...Cdn....

Skomentuj

Mi sie tam zdaje ze to nie ten co powinien byc, ale no zapewne sie myle :)

Skomentuj

majla to ja tez napisalem, ciekawe czy gosciu od tego nie zwaruje...

Skomentuj

ja tez go pomęcze :P

Skomentuj

ta niskotonowka to mi na jakiegos Alfreda wyglaga, chyba z lini LW albo EW ale pewien to nie jestem. Sredniak to jest z wygladu orginalny.

Skomentuj

A mi to wygląda na produkt bardzo znanej i cenionej firmy A-tex sound. Miałem kiedyś podobne cudo w ilości sztuk 4.

Skomentuj

Dobra je tez mu pare pytanek zadam :) zobaczymy co on na to :P

Skomentuj

Zadałem mu to samo pytanie zobaczymy co napisze:

Witam.To niesą altusy 140 tylko 100.Pisze na tabliczce.Nieszkodzi że włożyłeś tam jakiś dziadowski głośnik alpharda czy atexa to nadal są altusy 100.Przykro mi kolego ale już niejeden do ciebie w tej sprawie pisał a ty dalej swoje twierdząc że sie nie znają.Otóż ci ludzie byli zawodowymi akustykami i projektantami.Pozdrawiam i życze udanej sprzedaży

hehe będzie śmiechu jak ta lala

Skomentuj

ja i tak wolałbym "oryginalne" altusy :)
                          http://www.stx.pl/index.php?vMenu=1&...0&vSubPage=162

Skomentuj

Kolesia chyba zamuliło, bo coś nie odpisuje na maila chyba sie wkurzył hehe:)

Skomentuj

Czaruję...
                            X