Witam!
Jako że jest coraz szersze grono Krakowskich DIYakustyków, myślę że dobrą myślą było by spotkać się w jednym miejscu i posłuchać naszych wypocin.
Tak naliczyłem to jest nas aktywnych:
- Hermes (TLka na Usherach, symasym, DAC lampucera)
- Comandante W (Tasuki, pewnie coś by wygrzebał)
- Racjonalny (no nie wiem co tam chowa)
- .elite ( 3SM oraz Ushery w przygotowaniu)
- Ja, ( skończę w "miesiącu" 3drogi, wziąłbym tripathe i audioarta jakby się nie sprzedał)
- aeron - (też konstrukcja na usherach)
- bartezz (nie wiem co tam produkuje)
- Cudny90 - zapomniałem o Tobie napisać, chyba się nie obrazisz? :)
Może ktoś inny kto ma niedaleko, i chciałby się spotkać - nie bać się, nie gryziemy, łączy nas ta sama pasja :)
Fajnie by było gdyby ktoś miał jakiś fajny, większy pokój do dyspozycji, i tam się spotkać i posłuchać w jednych warunkach - w transporcie mogę pomóc jak coś, wziąłbym berlingo od szwagra.
Jak ktoś jest chętny na spotkanie, jakieś sugestie, może ma pokój dobry do odsłuchów albo miejsce - mile widziany wpis.
Liczę na rozwinięcie tematu :)
Jako że jest coraz szersze grono Krakowskich DIYakustyków, myślę że dobrą myślą było by spotkać się w jednym miejscu i posłuchać naszych wypocin.
Tak naliczyłem to jest nas aktywnych:
- Hermes (TLka na Usherach, symasym, DAC lampucera)
- Comandante W (Tasuki, pewnie coś by wygrzebał)
- Racjonalny (no nie wiem co tam chowa)
- .elite ( 3SM oraz Ushery w przygotowaniu)
- Ja, ( skończę w "miesiącu" 3drogi, wziąłbym tripathe i audioarta jakby się nie sprzedał)
- aeron - (też konstrukcja na usherach)
- bartezz (nie wiem co tam produkuje)
- Cudny90 - zapomniałem o Tobie napisać, chyba się nie obrazisz? :)
Może ktoś inny kto ma niedaleko, i chciałby się spotkać - nie bać się, nie gryziemy, łączy nas ta sama pasja :)
Fajnie by było gdyby ktoś miał jakiś fajny, większy pokój do dyspozycji, i tam się spotkać i posłuchać w jednych warunkach - w transporcie mogę pomóc jak coś, wziąłbym berlingo od szwagra.
Jak ktoś jest chętny na spotkanie, jakieś sugestie, może ma pokój dobry do odsłuchów albo miejsce - mile widziany wpis.
Liczę na rozwinięcie tematu :)
Skomentuj