Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sposob na kaca

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JA tam nigdy nic jeszcze nie wypiłem i nie mam zamiaru wypić A jakbym chciał to bym mógł - w domu starszy trzyma wiśniówkę domowej roboty (ma ok 5l :); raz ją powąchałem tylko z ciekawości jak smakuje jego zapach bo wszyscy co co pili ten napoik zachwalają . Poprostu nie ciągnie mnie do alkocholu papierochów zioła, marychy, i innego rodzaju narkotyków

PozdrOo
    '
    \___/

Skomentuj

Mnie tez nie ciągnie do narkotyków, ale wypić od czasu do czasu trzeba, szczególnie ze mamy święta :)

Skomentuj

1 nie pij
        zaposzczedisz $$ i watrobe a $wydasz na male szalenstwo np tatuaz:P
        2 zamiast alkoholu uzyj czegos innego ale i tak bedziesz mial zejscie nastepnego dnoia
        3 nie mieszaj
        4 pij z umiarem
        5 jak pijesz jedz i zapijaj duzo
        6 nastepnego dnia pije mleko bardzo pomagan a żoładek poniewaz mleko jest kwasne a kw zoladkowy tez jest kwasny
        7 czytalem ze ruscy wynalezli tabletki na mocna glowe dla swoich agentów po to aby wyciagnac wazne informacje podczas picia!!!!!!
        tabletki to RU-421 nazwy zwyczajowej nie znam do kupienia na bazarze od ruskich w cenie chyba 10$$
        8 mozna zapic sie na smierc wtedy nie bedziesz mial kaca :P

Skomentuj

trzeba umieć pić!!
          1 zakąski to podstawa
          2 utrzymuj stan podopicia ale nie upicia!!
          3 pij swoim tempem - niech się inni dostosują
          4 nie pij wynalazków (no chyba że lubisz umierać następnego dnia)
          5 sprawdzaj banderole!!
          6 następnego dnia duzo jedz nawet jak ci się niechce
          7 przed piciem tez zjedz dobry objadek (tłusty)

Skomentuj

Apropos kaca najlepszy jest trening, wiem po sobie bo kiedys nagminnie na kacu haftowalem, teraz rano wstaje nówka(no moze nie nówka ale jest ok) . A jak juz dopadnie to jest pare sprawdzonych sposobow:

-klinik(a)
            -piwko
            -gorący rosołek (jeżeli jest)
            -woda(świerza) z kiszonych ogórów
            -czekolada (jesc powoli małe ilości)
            -gorzka herbata, pic tak gorącą jak tylko się da
            -jeżeli szykuje się kolejna dniowka pić przez cały dzien po trochu soczek pomidorowy.
            Kawa wg mnie nic nie daje bo wypłukuje i tak już utracone podczas picia cenne pierwiastki- potas,wapń,magnez itp
            Oczywiscie są sytuacje w których nic nie pomaga, wtedy pozostaje nam leżec odłogiem aż przejdzie, albo poprosić kogoś żeby nas zastrzelił

pozdrawiam!

Skomentuj

Jeszcze nikt nie wymienil zsiadlego mleka i kefiru. A co do tlustego jedzenia przy piciu to slyszalem, ze nastepnego dnia powoduje bol glowy!

Skomentuj

aryan, jak zwykle swoje
                nio to panowie pochwalcie sie ile najwiecej wypiliscie bo przeciesz polak potrafi
                mam w tej dyscyplinie mistrza swiata 12,3 promila

kiedys wywalilem 0,7l ale nastepnego dnia myslalem ze umre

Skomentuj

niecale 0,7l, ale nie prawdziwej wodki, tylko spirytusu w stosunku 1:1,5, lezakowanego przez miesiac , do tego doszlo jeszcze piwko, troche wina i szampana - rano (a spalem moze ze 3h) czulem sie dosc dobrze :) ale to bylo kiedys...teraz jakos gorzej idzie :(

Skomentuj

Najwięcej to 0,9 l wodki czystej, do dzisiaj nie wiem jak to się stało

Najgorsze: swojskie Sake 90 % trzymane rok w plastikowej butelce (od wody żywiec) ble smakowało jak jakiś syntetyk, najgorsze ze nie mieliśmy zadnej zapojki tylko zagryzke, surowa cebula i boczek pokrojone w plasterki

Skomentuj

0,75 i dalem rade chodzic ale nastepnego dnia umieralem :/
                      a teraz nie dam rdy , watroba juz nie ta :/

Skomentuj

Woda z ogórków kiszonych ;-)

Skomentuj

0,7... i poszedlem spac... a nastepnego dnia tylko porzadny kapciuch i spiewac musialem bleh

Skomentuj

heh, ja jak chodze kajs to wywalam 0,5 litra róznej wódki :] te najtansze sa najmocniejsze :] hmmm a winek w butelkach 0,7 to wywalam 2 i ide grać w piłke najlepiej według Mnie jest iść sie nawalić i zasiąść przed kompem na gg

Skomentuj

Zombal, widze ze z ciebie amator taniego szalenstwa (winka ci w glowie)

Skomentuj

kiedy to było :P bylem wtedy młody i głupi porywczy i wogóle wszystko impulsowo robilem<lol>

Skomentuj

na kaca- bacowa i baca

Skomentuj

He. U mnie pani z chemi mowila ze alkochol musi przejsc w kwas. A zeby to zrobic to musi sie utlenic, i najpierw przechodzi np w aldechyd i wtedy glowka boli. Mowila zeby jesc duzo cytrynek, lub wziasc apap :) Sam osobiscie zadko miewam kaca :)

Skomentuj

maciek, ales z ta chemia wyskoczyl

Skomentuj

geniusz na forum <lol>

Skomentuj

jak to czytalem to malo z krzesla nie spadlem geniusz to malo powiedziene tosz to moj goru odnosnie chemi :) hahahahahhahahah:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X