Zamieszczone przez raven1985
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audiofil we Wrocławiu
Collapse
X
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta- wykorzystanie mp3 żeby była różnica .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez grzechu Zobacz postaPo prostu płyty lepiej się kręciły niż pliki
Skomentuj
-
Dla zainteresowanych z Wrocławia i okolic- w ten weekend znów można wpaść na audiofila.
Byłem dziś i myślę, że warto się udać ze względu na prezentowane kolumny: Magnepan MG 3.7.
Byłem i nie mogę wyjść z podziwu, kolumny grały wyjątkowo szczegółowo, detalicznie i z konkretną dynamiką. Bas w który na początku wątpiłem, też był na miejscu. Brzmienie jak na żywo!
Gorąco polecam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez grzechu Zobacz postaCiekawy był też wynalazek Gradient Helsinki- wyglądem przykuwają uwagę, ale nie udało mi się ich posłuchać niestety.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez grzechu Zobacz postaEl_liero, byłeś dziś lub wczoraj posłuchać czegoś na audiofilu?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postaNie na temat...
ja żem w Belgii tyro :)
Byłem jeszcze w niedziele posłuchać kolumn i zaskoczenie- kompletnie mnie odczarowało. Sprzęt grał co prawda detalicznie, z dynamiką i mega szczegółowo, ale jednocześnie wnosił od siebie tak dużo, że wszystko brzmiało baaardzo podobnie.
Pomijając w ogóle fakt, że nikt nie chciał puszczać ciężkiego grania, tylko samo jazzowe cykanie i cmokanie. No
Reasumując- kolumny wysokiej klasy, ale mają specyficzne brzmienie, które może po czasie znudzić lub zmęczyć.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez grzechu Zobacz postaA to rozumiem :)
Byłem jeszcze w niedziele posłuchać kolumn i zaskoczenie- kompletnie mnie odczarowało. Sprzęt grał co prawda detalicznie, z dynamiką i mega szczegółowo, ale jednocześnie wnosił od siebie tak dużo, że wszystko brzmiało baaardzo podobnie.
Pomijając w ogóle fakt, że nikt nie chciał puszczać ciężkiego grania, tylko samo jazzowe cykanie i cmokanie. No
Reasumując- kolumny wysokiej klasy, ale mają specyficzne brzmienie, które może po czasie znudzić lub zmęczyć.
Skomentuj
Skomentuj