u mnie na osiedlu to nie maja innego tematu jak narkotyki.. nawet juz i laski nie w glowie... slychac tylko jak sie przechwalaja ile to nie wzieli albo spalili...
no takie czasy nastaly, na ulicy ostatni slyszalem jak taki maly kolo ( ok 11-12 lat) gadal z jakim starszym gosciem i chwalil sie ze idzie zdziabac bąga za pare dni z ziomami heh nic tylko krzyz na droge
a wogole to sie stalo ostatnio tak powszechne jak alkohol w szkolach to juz nie mowie u mnie w gimnazjum 2-3 klasa dzieci sfurane na lekcje biegaja to sie robi jakis haos z tego wszystkiego
MoJojojo, masz racje.W tym pierdolonym gimnazjum nie ma dnia zeby ktos nie byl sfurany albo na piksie.Siedze sobie na przerwie a tu jakis kolo przechodzi obok mnie i mu galy prawie z orbit wylaza albo szczeka mu wykrzywia.Kolo z klasy raz sie sfural zeby sobie zdac jakis pzredmiot bo byl zagrozony.A ja musze do tego syfu zapierdalac :(
mlodedrwale, DOROSLY a u mnie na woli dzieci ktore maja 10 lat mowia ze sobie musza pikse zazucic bo ostatnio palily i mowia ze jest hujowo.A jak sobie dorosly zapali blancika na zrelaxowanie to mi nie przeszkadz bo ja tez czasami sobie zapale :P
mlodedrwale w tym masz racje, ale napewno nie zgodzisz sie ze jest to normalne ze kolo 15lat cignie scieche przez pol lawki na przerwie zeby zdac przedmiot albo poprostu tak z nudow dla mnie to jest chore nienormalne, patologia!
EDIS, to że dzieci ćpają to nie wina narkotyków, tylko ich rodziców. uważam, że narkotyki (nie wszystkie) nie są złe, tylko ludzie do bani. Tak jak z sexem fajnie, fajnie, dopuki nie robią tego dzieci :(
oczywiście chodzi mi o rodziców dzieci, a nie narkotyków
czy raz na ruski rok dla rozwywki czy codziennie bo z nałogu, ten pierwszy jest gorszy go glupi taki ze MYŚLI racjonalnie ale czasem pali, ten drugi choć mądrzejszy i wie ze robi źle to i tak nierpzestanie bo popadł w nałóg :] filozofia sie kłania
eee to wy sie nie znacie ciency jestescie:) ja jak jade na impre wale po 5 pigul scieche po tym.A jeszcze jak mam malo to sobie 0,5 litra pierdolne i jest git.I potem 3 dni nie spie
Skomentuj