Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TANIEC sodoma i gomora

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

TANIEC sodoma i gomora

znalazłem bardzo ciekawa wypowiedz na temat tanca, dyskotek i innych rzeczy tego dotyczacych. jak czytałem to mało sie niepopłakalem ze tacy ludzie istnieja

http://www.dyskusje.katolik.pl/viewt...=111069#111069

juz to przeczytałem ... do kościołą chodzę i w Boga wierzę ale skad ten gościu jest to ja wogóle tego nierozumiem heh

Skomentuj

aryan -bardzo fajna polemika z twojej strony, nie daj sie chłopie, ale pamiętaj ze są ludzie którym nic nie wytłumaczysz. Ten koleś faktycznie chyba powrót do przyszłości przeżył. Poglądy ma iście średniowieczne.

Skomentuj

z całym szacunkiem dla wiary, ale fanatyzm na tej stronie to się hektolitrami przelewa, Nieźle się ubawiłem... chyba tez sie zaloguję :P

Ps. wzieli by sie za pomoc ludziom ubogim, bezrobotnym i innym naprawde potrzebujących a nie wyskakiwali z pomysłami na dyskoteki i siłownie katolickie...

Skomentuj

o kurcze po 10 pierwszych zdaniach wyłączyłem to bo to już są chorzy ludzie według mnie... :/ może się mylę.... ale to moje zdanie

Skomentuj

Przeczytalem tego z 10 linijek i mi sie tych ludzi zal zrobilo przeciez to jest jakas mania, zawsze tak bylo, jest , i chyba bedzie jesli tacy ludzie nie zaczna dzialac heh.
            Do kosciola to ja sredni chodze a wierzacy to ja jestem w to co widze.
            Jak dla mnie to chorzy ludzie

Skomentuj

co pisza to pisza ale kurwa jakie forum szok (sorry za wulgaryzm) hihihihih

Skomentuj

Hehehhehe...... przeginają z tym.... co w tym np złego:
                "Za niedługo - jeśli to już nie jest praktykowane - partnerzy będą wkładać sobie wzajemnie podczas tańca nogę pomiędzy nogi patnera - tak jak to sie robi za zawodach tanecznych i ta faktyczna ,,wzajemna mastrurbacja" stanie się jeszcze bardziej widoczna"
                ;D

Skomentuj

hahahahaha nic więcej LOL

Skomentuj

popatrzcie panowie i panie na to

http://dyskusje.katolik.pl/viewtopic...=111323#111323

Skomentuj

Budzik, przegiales hehehehehhehe

Skomentuj

Budzik, powinienes dostać "Nobela" ciekawe czy odpisza

Skomentuj

Hehe no niezła polewka - mimo że też jestem Katolikiem ale ci kolesie to juz LOL...
                          Dodałem też swoje do posta Budzika :)

Skomentuj

nie jest źle ja tylko niosę pomoc

Skomentuj

budzik oby skuteczna!

Skomentuj

chyba wam pomoge

Skomentuj

Hihi - może wypędzimy z Nich złe duchy lol

Skomentuj

Hihi już jest jeden "nawrócony" Hmmm naprawde orginalny sposób pozyskiwania nowych forumowiczów :)
                                    No chyba że to Piotr z naszego forum se jajca tam robi

Skomentuj

+Piotr+ się nie nawróci Za dobrze go znam :] Hehehe

Ale fajnie sie pisze w sposób jak robią to te popieprz... świry hehehe Chyba załapałem ich styl "literacki"

Skomentuj

panowie a sprawdzie sobei muzyke na tej stronie to dopiero polewka jak mozena czegos takiego sluchac :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X