Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TANIEC sodoma i gomora

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jeszcze ciekawym jest spojrzenie na kler jak na firme , a na ludzi jak na potencjalny rynek zbytu.( sprzedają poglądy z ery gdzie lud miał ślepo słuchac "uczonych w pismie" i bogacących sie władców .)
    Z inna firmą ( władza) trza było zyć w komitywie choć nie zawsze 2ga firma chciała.
    Chronic swoich pracowników (przedstawicieli)i ich wizerunku bo to obraz firmy.
    Osiągać jak najwiekszą efektywność finansową poprzez wszystkie mozliwe formy.
    Nawet zmiane elementów i pogladów głoszonych przez firme dopasowanych do rozwijającego sie swiatopogladu i wiedzy klientów(np: zasad postepowania i pogladów bo juz renek zbytu wiedział ze ziemia nie jest "centrum świata" a ewa była małpą i jej matka tez była małpą chodzacą na 4rech .
    Jak w kazdej przerośnietej firmie dochodzi do rywalizacji , wewnetrznych/ukrywanych szykanitp.
    Wiekszośc papierzy ( dyrektorów) była chora wenerycznie .
    Ojjj temat "strumyczek długi jak nil"
    chrzest biblijny w wielu 33lat a co za dorosły człowiek by się na to zgodził bedąc "szefem" firmy. Odpada babcia dajaca na tace , ciocia , mama .
    odpada komunia i składki , odpada wiele dochodowych aspektów.

oj bo się juz napędziłem i zaraz mnie wyklną
    hi hi hi jeszcze jakis moderator nie wyrusł z czasów gdy był ministrantem i mnie ciach z forum :-DDD
    ;-P

Skomentuj

Czaruję...
    X